Bus Kolding - Herning priser fra 185,21 kr.

Start fra
185,21 kr.

Kolding til Herning af bus

Rejsen fra Kolding til Herning by bus er 78,68 km og tager 3 t. og 35 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 12.25 og den sidste kl 12.25. Det er muligt at rejse fra Kolding til Herning med bus for så lidt som 185,21 kr. eller så meget som 185,21 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 185,21 kr..

Laveste pris185,21 kr.
Rejsens varighed3 t. og 35 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris185,21 kr.
Højeste pris185,21 kr.
Første afgang12.25
Sidste afgang12.25
Afstand78,68 km
AfgangKolding
AnkomstHerning
TransportørerFlixBus

Hvad tid skal busserne til Herning forlade?

Den første bus afgår fra Kolding på 12.25, mens den sidste blade på 12.25. Turen tager 3 t. og 35 min.. For at komme til Herning fra Kolding med bus, vil det tage dig omkring 3 t. og 35 min., eller endda 3 t. og 35 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Kolding på 12.25, mens den sidste er ved 12.25.

Billige bus billetter fra Kolding til Herning
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til Herning.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til Herning, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til Herning.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Kolding til Herning

De billigste Kolding - Herning busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Herning med bus

Når du rejser til Herning med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Kolding til Herning
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Kolding til Herning med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Kolding til Herning CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
5.51kg
Bus
5.9kg
Fly
15.74kg
Bil
12.59kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Kolding til Herning?
En bus-billet fra Kolding til Herning er 185,21 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 185,21 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Kolding til Herning?
Den billigste billet, du kan få fra Kolding til Herning, er 185,21 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Kolding og Herning ved bus?
Kolding til Herning er 78,68 km.
Hvor længe varer bus mellem Kolding og Herning?
Kolding til Herning er i gennemsnit 3 t. og 35 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 35 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Kolding til Herning?
Kolding til Herning har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Kolding til Herning?
Den tidligste bus fra Kolding til Herning afgår ved 12.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Kolding til Herning?
Den seneste bus fra Kolding til Herning afgår ved 12.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Kolding til Herning?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 185,21 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Kolding til Herning?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Kolding for at gå til Herning. Du kan gå fra Kolding St., og du kan nå frem til Herning St..
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kolding til Herning af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Kolding og Herning er 3 t. og 35 min..
Er der en direkte bus fra Kolding til Herning?
Ja, der er en direkte bus mellem Kolding og Herning.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Herning af bus?
bus-rejsen fra Kolding til Herning skaber 5.9kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til Herning

Relaterede ruter

Andre populære ruter