Bus København - Vejen priser fra 108,60 kr.

Start fra
108,60 kr.

København til Vejen af bus

Rejsen fra København til Vejen by bus er 216,75 km og tager 3 t. og 15 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 14.05 og den sidste kl 15.35. Det er muligt at rejse fra København til Vejen med bus for så lidt som 108,60 kr. eller så meget som 318,51 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 108,60 kr..

Laveste pris108,60 kr.
Rejsens varighed3 t. og 15 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris108,60 kr.
Højeste pris318,51 kr.
Første afgang14.05
Sidste afgang15.35
Afstand216,75 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstVejen
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Vejen?

Den første bus afgår fra København på 14.05, mens den sidste blade på 15.35. Turen tager 3 t. og 15 min.. Mens den første bus afgår kl 14.05, den sidste forlader København på 15.35. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 3 t. og 15 min., men det kan tage dig kun 3 t. og 15 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra København til Vejen
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Vejen.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Vejen, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Vejen.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 7,44 kr. til 228,73 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 97% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Vejen

De billigste København - Vejen busbilletter kan findes for så lavt som 107,19 kr., hvis du er heldig, eller 154,17 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 295,15 kr..

Find den bedste dag at rejse til Vejen med bus

Når du rejser til Vejen med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra København til Vejen
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Vejen med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

København til Vejen CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
15.17kg
Bus
16.26kg
Fly
43.35kg
Bil
34.68kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Vejen?
En bus-billet fra København til Vejen er 229,99 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 108,60 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Vejen?
Den billigste billet, du kan få fra København til Vejen, er 108,60 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Vejen ved bus?
København til Vejen er 216,75 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Vejen?
København til Vejen er i gennemsnit 3 t. og 15 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 15 min..
Hvor mange bus om dagen går fra København til Vejen?
København til Vejen har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Vejen?
Den tidligste bus fra København til Vejen afgår ved 14.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Vejen?
Den seneste bus fra København til Vejen afgår ved 15.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Vejen?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 108,60 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Vejen?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Vejen. Du kan gå fra Kastrup, København H, og du kan nå frem til Vejen St..
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Vejen?
Der er i gennemsnit 1 fra København at gå til Vejen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Vejen af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Vejen er 3 t. og 15 min..
Er der en direkte bus fra København til Vejen?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Vejen.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Vejen af bus?
bus-rejsen fra København til Vejen skaber 16.26kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Vejen

Relaterede ruter

Andre populære ruter