Bus London - Stansted priser fra 78,55 kr.

Start fra
78,55 kr.
Opdage

London til Stansted af bus

Rejsen fra London til Stansted by bus er 47,57 km og tager 1 t. og 31 min.. Der er 350 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.45 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra London til Stansted med bus for så lidt som 78,55 kr. eller så meget som 503,27 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 78,55 kr..

Laveste pris78,55 kr.
Rejsens varighed1 t. og 31 min.
Tilslutning pr. dag350
Laveste pris78,55 kr.
Højeste pris503,27 kr.
Første afgang00.45
Sidste afgang23.59
Afstand47,57 km
AfgangLondon
AnkomstStansted
TransportørerAirport Bus Express, Megabus

Bus Billetter fra London til Stansted

Afgangsdato
onsdag den 29. nov. 2023

Hvad tid er busserne til Stansted?

For at komme fra London til Stansted med bus vil det tage dig 1 t. og 31 min.. Den første afgang er planlagt på 00.45, mens den sidste bus er på 23.59. Den første bus til Stansted blade på 00.45, mens den sidste er planlagt på 23.59. Turen tager i gennemsnit 1 t. og 31 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 0 t. og 35 min..

Sammenlign priser og billetter fra London til Stansted

Billige bus billetter fra London til Stansted
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra London til Stansted.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra London til Stansted, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra London til Stansted.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille London til Stansted rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 81,60 kr. til 179,41 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 55,00 kr. på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra London til Stansted

De billigste London - Stansted busbilletter kan findes for så lavt som 67,99 kr., hvis du er heldig, eller 94,93 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 108,52 kr..

Find den bedste dag at rejse til Stansted med bus

Når du rejser til Stansted med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Airport Bus Express er en transporttjeneste, der giver en direkte og bekvem forbindelse mellem lufthavne og bycentre. Det er et omkostningseffektivt alternativ til taxaer og private overførsler, der tilbyder komfortable busser med aircondition og rigelig bagageplads. Tjenesten kører typisk efter en fast tidsplan med afgange hvert 30. minut eller time, afhængigt af ruten og tidspunktet på dagen. Passagerer kan købe billetter online eller ved særlige billetskranker, og busserne holder normalt ved større hoteller og turistattraktioner undervejs. Airport Bus Express er et populært valg for rejsende, der ønsker en problemfri og pålidelig måde at komme til og fra lufthavnen på.

Megabus er en lavpris intercity busforbindelse, der opererer i Nordamerika, Canada og Europa. Det blev grundlagt i 2003 og ejes af Stagecoach Group, et multinationalt transportselskab. Megabus bevarer sit eget varemærke i Storbritannien og Nordamerika, men i Kontinentaleuropa, herunder Frankrig, Tyskland, Belgien, Spanien, Italien og Holland, er dets tjenester blevet omdøbt til Flixbus siden opkøbet af et tysk selskab i juni 2016.

Tjenester ombord på Airport Bus Express, Megabus, National Express fra London til Stansted
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra London til Stansted med bus.
Faciliteter Airport Bus Express Megabus National Express
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage cross check check
air_con Aircondition cross check check
quiet_zone Stille zone cross cross check
accessibility Tilgængelighed cross cross check
food_and_drink Mad og drikke cross cross check
bicycle Cykel cross cross check
sleeper_couchette Sovende cross cross check

London til Stansted CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
3.33kg
Bus
3.57kg
Fly
9.51kg
Bil
7.61kg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra London til Stansted?
En bus-billet fra London til Stansted er 139,99 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 78,55 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra London til Stansted?
Den billigste billet, du kan få fra London til Stansted, er 78,55 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem London og Stansted ved bus?
London til Stansted er 47,57 km.
Hvor længe varer bus mellem London og Stansted?
London til Stansted er i gennemsnit 1 t. og 31 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 35 min..
Hvilke virksomheder opererer fra London til Stansted?
London til Stansted er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Airport Bus Express, Megabus, National Express levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra London til Stansted?
London til Stansted har i gennemsnit 350 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra London til Stansted?
Den tidligste bus fra London til Stansted afgår ved 00.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra London til Stansted?
Den seneste bus fra London til Stansted afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra London til Stansted?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 78,55 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra London til Stansted?
Der er i gennemsnit 339 fra London at gå til Stansted.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem London til Stansted af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem London og Stansted er 0 t. og 35 min..
Er der en direkte bus fra London til Stansted?
Ja, der er en direkte bus mellem London og Stansted.
Hvad er CO2-emissionerne for London til Stansted af bus?
bus-rejsen fra London til Stansted skaber 3.57kg CO2-emissioner.