Bus London - Stansted priser fra 80,04 kr.

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
80,04 kr.

London til Stansted af bus

Rejsen fra London til Stansted by bus er 47,57 km og tager 1 t. og 30 min.. Der er 672 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.01 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra London til Stansted med bus for så lidt som 80,04 kr. eller så meget som 528,79 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 80,04 kr..

Laveste pris80,04 kr.
Rejsens varighed1 t. og 30 min.
Tilslutning pr. dag672
Laveste pris80,04 kr.
Højeste pris528,79 kr.
Første afgang00.01
Sidste afgang23.59
Afstand47,57 km
AfgangLondon
AnkomstStansted
TransportørerNational Express, Airport Bus Express

Bus Billetter fra London til Stansted

Afgangsdato
tirsdag den 23. apr. 2024

Hvad tid er busserne til Stansted?

For at komme fra London til Stansted med bus vil det tage dig 1 t. og 30 min.. Den første afgang er planlagt på 00.01, mens den sidste bus er på 23.59. Den første bus til Stansted blade på 00.01, mens den sidste er planlagt på 23.59. Turen tager i gennemsnit 1 t. og 30 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 0 t. og 35 min..

Sammenlign priser og billetter fra London til Stansted

Billige bus billetter fra London til Stansted
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra London til Stansted.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra London til Stansted, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra London til Stansted.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille London til Stansted rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 83,31 kr. til 153,23 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 46% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra London til Stansted

De billigste London - Stansted busbilletter kan findes for så lavt som 102,43 kr., hvis du er heldig, eller 116,96 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 129,35 kr..

Find den bedste dag at rejse til Stansted med bus

Når du rejser til Stansted med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Airport Bus Express er en transporttjeneste, der giver en direkte og bekvem forbindelse mellem lufthavne og bycentre. Det er et omkostningseffektivt alternativ til taxaer og private overførsler, der tilbyder komfortable busser med aircondition og rigelig bagageplads. Tjenesten kører typisk efter en fast tidsplan med afgange hvert 30. minut eller time, afhængigt af ruten og tidspunktet på dagen. Passagerer kan købe billetter online eller ved særlige billetskranker, og busserne holder normalt ved større hoteller og turistattraktioner undervejs. Airport Bus Express er et populært valg for rejsende, der ønsker en problemfri og pålidelig måde at komme til og fra lufthavnen på.

National Express er et britisk multinationalt offentlig transportselskab, der driver bus- og jernbanetjenester i Storbritannien, Europa, Nordafrika og Nordamerika. Virksomheden blev grundlagt i 1972 og har hovedkvarter i Birmingham, Storbritannien. National Express driver en flåde på over 1.600 busser, der betjener over 900 destinationer over hele Storbritannien. Selskabet driver også jernbanetjenester i Storbritannien, herunder East Anglia-franchisen.

Tjenester ombord på National Express, Airport Bus Express, Megabus fra London til Stansted
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra London til Stansted med bus.
Faciliteter National Express Airport Bus Express Megabus
quiet_zone Stille zone check cross cross
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check cross check
accessibility Tilgængelighed check cross cross
food_and_drink Mad og drikke check cross cross
air_con Aircondition check cross check
bicycle Cykel check cross cross
sleeper_couchette Sovende check cross cross

London til Stansted CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
3.33kg
Bus
3.57kg
Fly
9.51kg
Bil
7.61kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra London til Stansted?
En bus-billet fra London til Stansted er 124,37 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 80,04 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra London til Stansted?
Den billigste billet, du kan få fra London til Stansted, er 80,04 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem London og Stansted ved bus?
London til Stansted er 47,57 km.
Hvor længe varer bus mellem London og Stansted?
London til Stansted er i gennemsnit 1 t. og 30 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 35 min..
Hvilke virksomheder opererer fra London til Stansted?
London til Stansted er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail National Express, Airport Bus Express, Megabus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra London til Stansted?
London til Stansted har i gennemsnit 672 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra London til Stansted?
Den tidligste bus fra London til Stansted afgår ved 00.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra London til Stansted?
Den seneste bus fra London til Stansted afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra London til Stansted?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 80,04 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra London til Stansted?
Der er i gennemsnit 658 fra London at gå til Stansted.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem London til Stansted af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem London og Stansted er 0 t. og 35 min..
Er der en direkte bus fra London til Stansted?
Ja, der er en direkte bus mellem London og Stansted.
Hvad er CO2-emissionerne for London til Stansted af bus?
bus-rejsen fra London til Stansted skaber 3.57kg CO2-emissioner.