Tog Stansted - London priser fra 73,27 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

157,10 kr.
188,86 kr.
131,36 kr.

Stansted til London af tog

Rejsen fra Stansted til London by tog er 47,57 km og tager 0 t. og 49 min.. Der er 31 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.28 og den sidste kl 21.52. Det er muligt at rejse fra Stansted til London med tog for så lidt som 73,27 kr. eller så meget som 198,01 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 73,27 kr..

Laveste pris73,27 kr.
Rejsens varighed0 t. og 49 min.
Tilslutning pr. dag31
Laveste pris73,27 kr.
Højeste pris198,01 kr.
Første afgang00.28
Sidste afgang21.52
Afstand47,57 km
AfgangStansted
AnkomstLondon
TransportørerGreater Anglia

Tog Billetter fra Stansted til London

Afgangsdato
lørdag den 18. maj 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Stansted til London på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til London. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Stansted til London, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til London?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Stansted til London fra 73,27 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 145,20 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Stansted til London med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Stansted og London.

Hvad tid gøre togene til London orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 0 t. og 49 min. at nå London. Den tidligste Toget kører Stansted på 00.28, mens den sidste blade på 21.52. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 0 t. og 49 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til London i 0 t. og 42 min.. Det første tog kører fra Stansted på 00.28, mens den sidste blade på 21.52.

I hvilke stationer kan du tage toget til London og hvor vil du ankommer?

Togene kører Stansted fra Stansted mountfitchet og ankommer til London, Marble Arch,London St. Pancras International,London waterloo east,London Southend Airport,London City Airport, LCY,London, Premier Inn Heathrow Terminal 5,Gatwick Airport,London paddington,London Euston,London, Heathrow Airport Terminal 5,Southend airport,London bridge,LONDON,London, Stratford,London, Victoria Coach Station,London Heathrow Airport T3,Luton Airport (LTN),Waterloo Rue de la Station 220,London Stansted Airport.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Stansted til London

Billige tog billetter fra Stansted til London
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Stansted til London.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Stansted til London, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Stansted til London.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Stansted til London rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 68,36 kr. til 184,99 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 63% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Stansted til London

De billigste Stansted - London togbilletter kan findes for så lavt som 115,52 kr., hvis du er heldig, eller 128,02 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 153,45 kr..

Find den bedste dag at rejse til London med tog

Når du rejser til London med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Greater Anglia fra Stansted til London
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Stansted til London med train.
Faciliteter Greater Anglia
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check

Stansted til London CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.33kg
Bus
3.57kg
Fly
9.51kg
Bil
7.61kg
Hvad er CO2-emissionerne for Stansted til London med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Stansted og London er 3.33kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Stansted og London? Ved at tage toget mellem Stansted og London sparer du 6.18kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.24kg i forhold til bussen og 4.28kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Stansted til London?
En tog-billet fra Stansted til London er 145,20 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 73,27 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Stansted til London?
Den billigste billet, du kan få fra Stansted til London, er 73,27 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Stansted og London ved tog?
Stansted til London er 47,57 km.
Hvor længe varer tog mellem Stansted og London?
Stansted til London er i gennemsnit 0 t. og 49 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 42 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Stansted til London?
Stansted til London har i gennemsnit 31 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Stansted til London?
Den tidligste tog fra Stansted til London afgår ved 00.28. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Stansted til London?
Den seneste tog fra Stansted til London afgår ved 21.52. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Stansted til London?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 73,27 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Stansted til London?
Der er i gennemsnit 31 fra Stansted at gå til London.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Stansted til London af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Stansted og London er 0 t. og 42 min..
Er der en direkte tog fra Stansted til London?
Ja, der er en direkte tog mellem Stansted og London.
Hvad er CO2-emissionerne for Stansted til London af tog?
tog-rejsen fra Stansted til London skaber 3.33kg CO2-emissioner.