Bus Murcia - Alicante priser fra 44,26 kr.

Start fra
44,26 kr.

Murcia til Alicante af bus

Rejsen fra Murcia til Alicante by bus er 69,36 km og tager 1 t. og 13 min.. Der er 59 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.45 og den sidste kl 21.45. Det er muligt at rejse fra Murcia til Alicante med bus for så lidt som 44,26 kr. eller så meget som 70,37 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 44,26 kr..

Laveste pris44,26 kr.
Rejsens varighed1 t. og 13 min.
Tilslutning pr. dag59
Laveste pris44,26 kr.
Højeste pris70,37 kr.
Første afgang00.45
Sidste afgang21.45
Afstand69,36 km
AfgangMurcia
AnkomstAlicante
TransportørerAlsa

Bus Billetter fra Murcia til Alicante

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvad tid er busserne til Alicante?

Den første bus afgår fra Murcia på 00.45, mens den sidste blade på 21.45. Turen tager 1 t. og 13 min.. Mens den første bus afgår kl 00.45, den sidste forlader Murcia på 21.45. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 1 t. og 13 min., men det kan tage dig kun 0 t. og 45 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Murcia til Alicante

Billige bus billetter fra Murcia til Alicante
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Murcia til Alicante.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Murcia til Alicante, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Murcia til Alicante.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Murcia til Alicante rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 44,63 kr. til 55,56 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 20% på din rejse!

Find den bedste dag at rejse til Alicante med bus

Når du rejser til Alicante med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Alsa fra Murcia til Alicante
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Murcia til Alicante med bus.
Faciliteter Alsa
wifi Trådløst internet check
luggage Bagage check
bicycle Cykel check

Murcia til Alicante CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
4.86kg
Bus
5.2kg
Fly
13.87kg
Bil
11.1kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Murcia til Alicante?
En bus-billet fra Murcia til Alicante er 56,16 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 44,26 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Murcia til Alicante?
Den billigste billet, du kan få fra Murcia til Alicante, er 44,26 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Murcia og Alicante ved bus?
Murcia til Alicante er 69,36 km.
Hvor længe varer bus mellem Murcia og Alicante?
Murcia til Alicante er i gennemsnit 1 t. og 13 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 45 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Murcia til Alicante?
Murcia til Alicante har i gennemsnit 59 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Murcia til Alicante?
Den tidligste bus fra Murcia til Alicante afgår ved 00.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Murcia til Alicante?
Den seneste bus fra Murcia til Alicante afgår ved 21.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Murcia til Alicante?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 44,26 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Murcia til Alicante?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Murcia for at gå til Alicante. Du kan gå fra Murcia Estacion de Autobuses, Murcia Del Carmen, og du kan nå frem til Alicante Estación de Autobuses, Alicante San Gabriel, Alicante-Terminal, Alicante Aeropuerto.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Murcia til Alicante?
Der er i gennemsnit 59 fra Murcia at gå til Alicante.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Murcia til Alicante af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Murcia og Alicante er 0 t. og 45 min..
Er der en direkte bus fra Murcia til Alicante?
Ja, der er en direkte bus mellem Murcia og Alicante.
Hvad er CO2-emissionerne for Murcia til Alicante af bus?
bus-rejsen fra Murcia til Alicante skaber 5.2kg CO2-emissioner.