Bus Rom - Alicante priser fra 892,15 kr.

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
892,15 kr.

Rom til Alicante af bus

Rejsen fra Rom til Alicante by bus er 1.170,84 km og tager 34 t. og 40 min.. Der er 9 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.40 og den sidste kl 19.30. Det er muligt at rejse fra Rom til Alicante med bus for så lidt som 892,15 kr. eller så meget som 2.110,02 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 892,15 kr..

Laveste pris892,15 kr.
Rejsens varighed34 t. og 40 min.
Tilslutning pr. dag9
Laveste pris892,15 kr.
Højeste pris2.110,02 kr.
Første afgang01.40
Sidste afgang19.30
Afstand1.170,84 km
AfgangRom
AnkomstAlicante
TransportørerUnion Ivkoni, ItabusMere

Bus Billetter fra Rome til Alicante

Afgangsdato
tirsdag den 23. apr. 2024

Hvad tid skal busserne til Alicante forlade?

Den første bus afgår fra Rom på 01.40, mens den sidste blade på 19.30. Turen tager 34 t. og 40 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 34 t. og 40 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Alicante i 29 t. og 10 min.. Den første bus er planlagt på 01.40 og den sidste på 19.30.

Sammenlign priser og billetter fra Rome til Alicante

Billige bus billetter fra Rom til Alicante
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Rom til Alicante.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Rom til Alicante, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Rom til Alicante.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Rome til Alicante rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Rom til Alicante

De billigste Rom - Alicante busbilletter kan findes for så lavt som 665,06 kr., hvis du er heldig, eller 778,98 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 926,07 kr..

Find den bedste dag at rejse til Alicante med bus

Når du rejser til Alicante med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Alsa, grundlagt i 1923, er et fremtrædende spansk busselskab, der driver nationale og internationale ruter. Selskabet er vokset til at blive et af de største busselskaber i Europa. Alsa tilbyder et omfattende udvalg af tjenester, herunder regulære og ekspresruter, luksusbusser og sovebusser. Alsa, dedikeret til bæredygtighed, reducerer sit CO2-fodaftryk ved at bruge alternative brændstoffer og energieffektive teknologier.

BlaBlaCar Bus er en langdistancebusforbindelse, der er tilgængelig i flere lande, herunder Frankrig, Tyskland og Benelux-regionen. Det er et datterselskab af BlaBlaCar, en samkørselsplatform.BlaBlaCar.Virksomheden driver busser til og fra stationer som Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Gaulle Lufthavn 3, Annecy-toget, Stuttgart Lufthavn og Victoria Busstation.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Itabus er et busselskab, der opererer i Italien, og tilbyder langdistancebusforbindelser mellem større byer og lufthavne. Det leverer service til Milano, Rom, Bologna, Venedig og andre vigtige byer i Italien. Itabus sigter mod at tilbyde overkommelige og bæredygtige rejsemuligheder for passagerer med fokus på at reducere kulstofemissioner og fremme miljøvenlig praksis.

Union Ivkoni er et bulgarsk busselskab, der opererer nationalt og internationalt. Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Bulgarien med en flåde på over 1.000 busser. Union Ivkoni tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder regelmæssige buslinjer, chartertjenester og internationale ruter til destinationer i hele Europa. Virksomheden er kendt for sin moderne flåde, komfortable busser og pålidelige service.

Tjenester ombord på Union Ivkoni, Itabus, FlixBus fra Rom til Alicante
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Rom til Alicante med bus.
Faciliteter Union Ivkoni Itabus FlixBus BlaBlaCar Bus Alsa
wifi Trådløst internet check check check check check
power_sockets Strømstik check check check check cross
luggage Bagage check check check check check
air_con Aircondition check check check check cross
food_and_drink Mad og drikke cross check check cross cross
bicycle Cykel cross cross cross cross check

Rom til Alicante CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
81.96kg
Bus
87.81kg
Fly
234.17kg
Bil
187.34kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Rom til Alicante?
En bus-billet fra Rom til Alicante er 1.494,28 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 892,15 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Rom til Alicante?
Den billigste billet, du kan få fra Rom til Alicante, er 892,15 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Rom og Alicante ved bus?
Rom til Alicante er 1.170,84 km.
Hvor længe varer bus mellem Rom og Alicante?
Rom til Alicante er i gennemsnit 34 t. og 40 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 29 t. og 10 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Rom til Alicante?
Rom til Alicante er dækket af 5 operatør(er). Du kan finde på Virail Union Ivkoni, Itabus, FlixBus, BlaBlaCar Bus, Alsa, MarinoBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Rom til Alicante?
Rom til Alicante har i gennemsnit 9 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Rom til Alicante?
Den tidligste bus fra Rom til Alicante afgår ved 01.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Rom til Alicante?
Den seneste bus fra Rom til Alicante afgår ved 19.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Rom til Alicante?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 892,15 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Rom til Alicante af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Rom og Alicante er 29 t. og 10 min..
Er der en direkte bus fra Rom til Alicante?
Ja, der er en direkte bus mellem Rom og Alicante.
Hvad er CO2-emissionerne for Rom til Alicante af bus?
bus-rejsen fra Rom til Alicante skaber 87.81kg CO2-emissioner.