Bus Vejle - Sønderborg priser fra 157,10 kr.

Start fra
157,10 kr.

Vejle til Sønderborg af bus

Rejsen fra Vejle til Sønderborg by bus er 90,71 km og tager 3 t. og 25 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 17.30 og den sidste kl 17.30. Det er muligt at rejse fra Vejle til Sønderborg med bus for så lidt som 157,10 kr. eller så meget som 157,10 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 157,10 kr..

Laveste pris157,10 kr.
Rejsens varighed3 t. og 25 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris157,10 kr.
Højeste pris157,10 kr.
Første afgang17.30
Sidste afgang17.30
Afstand90,71 km
AfgangVejle
AnkomstSønderborg
TransportørerFlixBus

Hvornår er busserne af linjen Vejle - Sønderborg planlagt?

For at komme fra Vejle til Sønderborg med bus vil det tage dig 3 t. og 25 min.. Den første afgang er planlagt på 17.30, mens den sidste bus er på 17.30. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Vejle er på 17.30, mens den sidste bus er på 17.30. Turen tager i gennemsnit 3 t. og 25 min. men det kan også sidste 3 t. og 25 min. med de hurtigste forbindelser.

Billige bus billetter fra Vejle til Sønderborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Vejle til Sønderborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Vejle til Sønderborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Vejle til Sønderborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Vejle til Sønderborg

De billigste Vejle - Sønderborg busbilletter kan findes for så lavt som 111,87 kr., hvis du er heldig, eller 130,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 155,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Sønderborg med bus

Når du rejser til Sønderborg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Vejle til Sønderborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Vejle til Sønderborg med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Vejle til Sønderborg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
6.35kg
Bus
6.8kg
Fly
18.14kg
Bil
14.51kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Vejle til Sønderborg?
En bus-billet fra Vejle til Sønderborg er 157,10 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 157,10 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Vejle til Sønderborg?
Den billigste billet, du kan få fra Vejle til Sønderborg, er 157,10 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Vejle og Sønderborg ved bus?
Vejle til Sønderborg er 90,71 km.
Hvor længe varer bus mellem Vejle og Sønderborg?
Vejle til Sønderborg er i gennemsnit 3 t. og 25 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 25 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Vejle til Sønderborg?
Vejle til Sønderborg har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Vejle til Sønderborg?
Den tidligste bus fra Vejle til Sønderborg afgår ved 17.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Vejle til Sønderborg?
Den seneste bus fra Vejle til Sønderborg afgår ved 17.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Vejle til Sønderborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 157,10 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Vejle til Sønderborg?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Vejle for at gå til Sønderborg. Du kan gå fra Vejle St., og du kan nå frem til Sønderborg St..
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Vejle til Sønderborg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Vejle og Sønderborg er 3 t. og 25 min..
Er der en direkte bus fra Vejle til Sønderborg?
Ja, der er en direkte bus mellem Vejle og Sønderborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Vejle til Sønderborg af bus?
bus-rejsen fra Vejle til Sønderborg skaber 6.8kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Vejle

Populære ruter

Weekendudflugter fra Vejle

Internationale ruter fra Vejle og nærliggende områder

Andre destinationer fra Vejle

Hovedruter til Sønderborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter