Bus Paris - København priser fra 356,89 kr.

Start fra
356,89 kr.
Opdage

Paris til København af bus

Rejsen fra Paris til København by bus er 1.028,14 km og tager 27 t. og 2 min.. Der er 6 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.10 og den sidste kl 22.45. Det er muligt at rejse fra Paris til København med bus for så lidt som 356,89 kr. eller så meget som 892,45 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 356,89 kr..

Laveste pris356,89 kr.
Rejsens varighed27 t. og 2 min.
Tilslutning pr. dag6
Laveste pris356,89 kr.
Højeste pris892,45 kr.
Første afgang00.10
Sidste afgang22.45
Afstand1.028,14 km
AfgangParis
AnkomstKøbenhavn
Transportører

Bus Billetter fra Paris til Copenhagen

Afgangsdato
onsdag den 29. nov. 2023

Hvornår det første og sidste busser fra Paris til København forlade?Når busserne fra Paris til København planlagt?

For at komme fra Paris til København med bus vil det tage dig 27 t. og 2 min.. Den første afgang er planlagt på 00.10, mens den sidste bus er på 22.45. Den første bus til København blade på 00.10, mens den sidste er planlagt på 22.45. Turen tager i gennemsnit 27 t. og 2 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 21 t. og 5 min..

Sammenlign priser og billetter fra Paris til Copenhagen

Billige bus billetter fra Paris til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Paris til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Paris til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Paris til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille Paris til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 356,89 kr. til 1.082,35 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 67,00 kr. på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Paris til København

De billigste Paris - København busbilletter kan findes for så lavt som 450,91 kr., hvis du er heldig, eller 678,17 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 891,26 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Paris til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Paris til København med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Paris til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
71.97kg
Bus
77.11kg
Fly
205.63kg
Bil
164.5kg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Paris til København?
En bus-billet fra Paris til København er 572,38 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 356,89 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Paris til København?
Den billigste billet, du kan få fra Paris til København, er 356,89 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Paris og København ved bus?
Paris til København er 1.028,14 km.
Hvor længe varer bus mellem Paris og København?
Paris til København er i gennemsnit 27 t. og 2 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 21 t. og 5 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Paris til København?
Paris til København har i gennemsnit 6 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Paris til København?
Den tidligste bus fra Paris til København afgår ved 00.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Paris til København?
Den seneste bus fra Paris til København afgår ved 22.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Paris til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 356,89 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Paris til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Paris og København er 21 t. og 5 min..
Er der en direkte bus fra Paris til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Paris og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Paris til København af bus?
bus-rejsen fra Paris til København skaber 77.11kg CO2-emissioner.