Bus Paris - København priser fra 334,57 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Paris til København af bus

Rejsen fra Paris til København by bus er 1.028,14 km og tager 23 t. og 29 min.. Der er 9 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.40 og den sidste kl 23.55. Det er muligt at rejse fra Paris til København med bus for så lidt som 334,57 kr. eller så meget som 1.658,59 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 334,57 kr..

Laveste pris334,57 kr.
Rejsens varighed23 t. og 29 min.
Tilslutning pr. dag9
Laveste pris334,57 kr.
Højeste pris1.658,59 kr.
Første afgang02.40
Sidste afgang23.55
Afstand1.028,14 km
AfgangParis
AnkomstKøbenhavn
TransportørerThalys, FlixBusMere

Bus Billetter fra Paris til Copenhagen

Afgangsdato
lørdag den 18. maj 2024

Hvornår det første og sidste busser fra Paris til København forlade?Når busserne fra Paris til København planlagt?

For at komme fra Paris til København med bus vil det tage dig 23 t. og 29 min.. Den første afgang er planlagt på 02.40, mens den sidste bus er på 23.55. Den første bus til København blade på 02.40, mens den sidste er planlagt på 23.55. Turen tager i gennemsnit 23 t. og 29 min., men de hurtigste forbindelser tager kun 16 t. og 55 min..

Sammenlign priser og billetter fra Paris til Copenhagen

Billige bus billetter fra Paris til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Paris til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Paris til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Paris til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Paris til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 313,45 kr. til 966,01 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 68% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Paris til København

De billigste Paris - København busbilletter kan findes for så lavt som 520,68 kr., hvis du er heldig, eller 707,05 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 998,22 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med bus

Når du rejser til København med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Thalys er en højhastighedstogoperatør, der tilbyder service mellem Frankrig, Belgien, Tyskland og Holland. Thalys-tog kører med høje hastigheder og når hastigheder på op til 300 km/t, hvilket gør dem til en af de hurtigste og mest bekvemme måder at rejse mellem byer i regionen. Togene har moderne bekvemmeligheder, herunder komfortable siddepladser, Wi-Fi og spisemuligheder ombord, hvilket gør dem til et populært valg for både forretnings- og ferierejsende.

Billettyper og faciliteter fra Paris til København

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som Thalys tilbyder, når du rejser fra Paris til København.

Standard

Med The Standard billet kan du få et budgetvenligt sæde på anden klasse med avanceret booking. Gratis bytte indtil 7 dage før afrejse og refunderes indtil 7 dage før afrejse, refunderes ikke efter.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Comfort

Du kan få et førsteklasses sæde med The Comfort billetpris. Gratis bytte indtil 7 dage før afrejse og refunderes indtil 7 dage før afrejse, refunderes ikke efter.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Premium

Du kan rejse med en tilpasset pris med fuld service fordele ved Premium-prisen. Oplev en behagelig rejse og maksimal fleksibilitet til at foretage ændringer eller annullere indtil sidste øjeblik.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Alle Thalys-tog har gratis WiFi. Forvent desuden stabil 3G- eller 4G-dækning for de fleste ruter.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i hver klasse har 2-benede 220V strømstik for at opfylde dine opladningsbehov.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser med Thalys, inkluderer din billet privilegiet af at medbringe en håndbagagegenstand og to større tasker, som ikke må overstige målene 75x53x70 cm. Der er ingen vægtgrænse angivet, men det er vigtigt at sikre, at din bagage er inden for din personlige håndteringskapacitet. Taskerne skal opbevares på det anviste område på toget i hele rejsens varighed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
For boardingassistance bedes du advare Thalys på forhånd. De rummer kørestole, der overholder specifikke dimensioner: maks. 70 cm bredde, 120 cm højde, 150 cm drejecirkeldiameter og en samlet vægt på 300 kg for passagerer og bagage.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
I standard- og komfortklasse venter Thalys Welcome Bar med en række snacks. Vælg at forudbestille ved hjælp af din enhed for hurtig afhentning. Rejser Premium? Nyd kokken Frank Fols gourmetmåltid serveret direkte til dit sæde på rejser, der overstiger 50 minutter.
air_con Aircondition open icon close icon
Hvert Thalys-tog sikrer en kølig rejse med indbygget aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
På Thalys kan du medbringe en ikke-foldbar cykel, hvis den er adskilt og i en taske under 135 x 85 x 30 cm. Foldecykler? Bare sørg for, at de er inden for 75 x 53 x 30 cm, og det vil blive betragtet som almindelig bagage. Har du ski? Læg dem i en kuffert, der er mindre end 3 m og under 32 kg.
Tjenester ombord på Thalys, FlixBus fra Paris til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Paris til København med bus.
Faciliteter Thalys FlixBus
quiet_zone Stille zone check cross
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
accessibility Tilgængelighed check cross
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
bicycle Cykel check cross
sleeper_couchette Sovende check cross

Paris til København CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
71.97kg
Bus
77.11kg
Fly
205.63kg
Bil
164.5kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Paris til København?
En bus-billet fra Paris til København er 610,83 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 334,57 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Paris til København?
Den billigste billet, du kan få fra Paris til København, er 334,57 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Paris og København ved bus?
Paris til København er 1.028,14 km.
Hvor længe varer bus mellem Paris og København?
Paris til København er i gennemsnit 23 t. og 29 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 16 t. og 55 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Paris til København?
Paris til København er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail Thalys, FlixBus, FlixBus France S.A.R.L., FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixBus DACH GmbH levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Paris til København?
Paris til København har i gennemsnit 9 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Paris til København?
Den tidligste bus fra Paris til København afgår ved 02.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Paris til København?
Den seneste bus fra Paris til København afgår ved 23.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Paris til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 334,57 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Paris til København?
Der er i gennemsnit 1 fra Paris at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Paris til København af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Paris og København er 16 t. og 55 min..
Er der en direkte bus fra Paris til København?
Ja, der er en direkte bus mellem Paris og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Paris til København af bus?
bus-rejsen fra Paris til København skaber 77.11kg CO2-emissioner.

Populære ruter

Weekendudflugter fra Paris

Internationale ruter fra Paris og nærliggende områder

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter