Fly København - Paris priser fra 171,53 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Paris af fly

Rejsen fra København til Paris by fly er 1.028,14 km og tager 3 t. og 18 min.. Der er 24 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.00 og den sidste kl 21.00. Det er muligt at rejse fra København til Paris med fly for så lidt som 171,53 kr. eller så meget som 3.455,83 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 171,53 kr..

Laveste pris171,53 kr.
Rejsens varighed3 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag24
Laveste pris171,53 kr.
Højeste pris3.455,83 kr.
Første afgang06.00
Sidste afgang21.00
Afstand1.028,14 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstParis
TransportørerPresident Airlines, easyJet UKMere

Fly Billetter fra København til Paris

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Sammenlign priser og billetter fra København til Paris

Billige fly billetter fra København til Paris
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Paris.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Paris, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Paris.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille København til Paris rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Flyselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 394,23 kr. til 2.023,21 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 81% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige flybilletter fra København til Paris

De billigste København - Paris flybilletter kan findes for så lavt som 398,02 kr., hvis du er heldig, eller 762,05 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.272,39 kr..

Find den bedste dag at rejse til Paris med fly

Når du rejser til Paris med fly, kan du, hvis du vil undgå menneskemængder, tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Austrian Airlines er Østrigs flagflyselskab med hovedkontor i Wien. Det driver rutefart til over 130 destinationer verden over, herunder Europa, Nordamerika, Asien og Afrika. Flyselskabet er medlem af Star Alliance og har en flåde på over 80 fly, herunder Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 og 777. Austrian Airlines tilbyder en række rejseklasser, herunder Economy, Premium Economy og Business Class , med fokus på at levere et højt serviceniveau og komfort til sine passagerer. Flyselskabet har vundet adskillige priser for sin kundeservice, herunder bedste flyselskabspersonale i Europa og bedste business class catering.

Lufthansa er et tysk flyselskab og et af de største flyselskaber i Europa. Det blev grundlagt i 1953 og flyver til over 200 destinationer verden over. Lufthansa er medlem af Star Alliance, som er verdens største flyselskabsalliance. Flyselskabet har en flåde på over 300 fly, inklusive Airbus- og Boeing-fly. Lufthansa tilbyder en række tjenester til sine passagerer, herunder underholdning ombord på flyvningen, Wi-Fi og et frequent flyer-program kaldet Miles & More. Flyselskabet er kendt for sin service af høj kvalitet og har vundet adskillige priser for sin kundetilfredshed og sikkerhedsstandarder.

Tjenester ombord på Eurowings, Ryanair, KLM fra København til Paris
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Paris med plane.
Faciliteter Eurowings Ryanair KLM Lufthansa Luxair Austrian Airlines Vueling Air France
wifi Trådløst internet check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check check
food_and_drink Mad og drikke cross check cross check check check cross cross

København til Paris CO2-emissioner med Fly

Ecology
Tog
71.97kg
Bus
77.11kg
Fly
205.63kg
Bil
164.5kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en fly billet fra København til Paris?
En fly-billet fra København til Paris er 1.521,28 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 171,53 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Paris?
Den billigste billet, du kan få fra København til Paris, er 171,53 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Paris ved fly?
København til Paris er 1.028,14 km.
Hvor længe varer fly mellem København og Paris?
København til Paris er i gennemsnit 3 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 50 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Paris?
København til Paris er dækket af 13 operatør(er). Du kan finde på Virail President Airlines, easyJet UK, Eurowings, Ryanair, KLM, Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air Sweden, Lufthansa, Luxair, SAS Braathens, Austrian Airlines, Vueling, Swiss International Air Lines, Air France levere tjenester på denne rute.
Hvor mange fly om dagen går fra København til Paris?
København til Paris har i gennemsnit 24 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første fly fra København til Paris?
Den tidligste fly fra København til Paris afgår ved 06.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste fly fra København til Paris?
Den seneste fly fra København til Paris afgår ved 21.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Paris?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste fly billet, vi har fundet, er 171,53 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Paris?
Der er i gennemsnit 10 fra København at gå til Paris.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Paris af fly?
Den hurtigste rejsetid med fly mellem København og Paris er 1 t. og 50 min..
Er der en direkte fly fra København til Paris?
Ja, der er en direkte fly mellem København og Paris.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Paris af fly?
fly-rejsen fra København til Paris skaber 205.63kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Relaterede ruter

Andre populære ruter