Fly København - Malmo priser fra 862,84 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Malmo af fly

Rejsen fra København til Malmo by fly er 28,43 km og tager 24 t. og 44 min.. Der er 37 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.05 og den sidste kl 22.45. Det er muligt at rejse fra København til Malmo med fly for så lidt som 862,84 kr. eller så meget som 3.101,77 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 862,84 kr..

Laveste pris862,84 kr.
Rejsens varighed24 t. og 44 min.
Tilslutning pr. dag37
Laveste pris862,84 kr.
Højeste pris3.101,77 kr.
Første afgang06.05
Sidste afgang22.45
Afstand28,43 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstMalmo
TransportørerAir Serbia, Norwegian Air ShuttleMere

Fly Billetter fra København til Malmo

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Sammenlign priser og billetter fra København til Malmo

Billige fly billetter fra København til Malmo
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Malmo.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Malmo, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Malmo.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille København til Malmo rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Flyselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 7,44 kr. til 2.117,38 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 100% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige flybilletter fra København til Malmo

De billigste København - Malmo flybilletter kan findes for så lavt som 551,18 kr., hvis du er heldig, eller 1.139,86 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.464,82 kr..

Find den bedste dag at rejse til Malmo med fly

Når du rejser til Malmo med fly, kan du, hvis du vil undgå menneskemængder, tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Air Serbia er Serbiens nationale flyselskab med hovedkvarter i Beograd. Det blev grundlagt i 2013 som en efterfølger til det tidligere nationale luftfartsselskab, Jat Airways. Air Serbia flyver til over 50 destinationer i Europa, Mellemøsten og Nordamerika med en flåde af moderne Airbus-fly. Flyselskabet tilbyder en række tjenester til sine passagerer, herunder underholdning under flyvningen, Wi-Fi og et loyalitetsprogram kaldet Etihad Guest. Air Serbia er medlem af Etihad Airways Partners-gruppen, som omfatter flere andre flyselskaber rundt om i verden. Flyselskabet har vundet flere priser for sin service og ydeevne, herunder bedste flyselskab i Østeuropa ved World Airline Awards.

British Airways er Storbritanniens flagflyselskab med hovedkvarter i London. Det er et af de største flyselskaber i Europa og flyver til over 180 destinationer verden over. Flyselskabet blev grundlagt i 1974 og er siden vokset til at blive en stor aktør i luftfartsindustrien. British Airways er kendt for sin service af høj kvalitet, komfortable siddepladser og omfattende rutenetværk. Flyselskabet driver en flåde på over 250 fly, herunder Airbus A380 og Boeing 787 Dreamliner. British Airways er medlem af Oneworld-flyselskabsalliancen og har codeshare-aftaler med flere andre flyselskaber.

Lufthansa er et tysk flyselskab og et af de største flyselskaber i Europa. Det blev grundlagt i 1953 og flyver til over 200 destinationer verden over. Lufthansa er medlem af Star Alliance, som er verdens største flyselskabsalliance. Flyselskabet har en flåde på over 300 fly, inklusive Airbus- og Boeing-fly. Lufthansa tilbyder en række tjenester til sine passagerer, herunder underholdning ombord på flyvningen, Wi-Fi og et frequent flyer-program kaldet Miles & More. Flyselskabet er kendt for sin service af høj kvalitet og har vundet adskillige priser for sin kundetilfredshed og sikkerhedsstandarder.

Tjenester ombord på Air Serbia, British Airways, Finnair fra København til Malmo
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Malmo med plane.
Faciliteter Air Serbia British Airways Finnair KLM LOT Vueling Ryanair Lufthansa Wizz Air
wifi Trådløst internet check check check check check check check check check
luggage Bagage check check cross check check check check check check
food_and_drink Mad og drikke check check cross cross check cross check check check

København til Malmo CO2-emissioner med Fly

Ecology
Tog
1.99kg
Bus
2.13kg
Fly
5.69kg
Bil
4.55kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en fly billet fra København til Malmo?
En fly-billet fra København til Malmo er 1.745,77 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 862,84 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Malmo?
Den billigste billet, du kan få fra København til Malmo, er 862,84 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Malmo ved fly?
København til Malmo er 28,43 km.
Hvor længe varer fly mellem København og Malmo?
København til Malmo er i gennemsnit 24 t. og 44 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 7 t. og 15 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Malmo?
København til Malmo er dækket af 16 operatør(er). Du kan finde på Virail Air Serbia, Norwegian Air Shuttle, British Airways, Aero Services Executive, SAS Braathens, Finnair, Norwegian Air Sweden, KLM, Swiss International Air Lines, LOT, Air Baltic, Vueling, Ryanair, Royal Khmer Airlines, easyJet UK, Lufthansa, Wizz Air levere tjenester på denne rute.
Hvor mange fly om dagen går fra København til Malmo?
København til Malmo har i gennemsnit 37 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første fly fra København til Malmo?
Den tidligste fly fra København til Malmo afgår ved 06.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste fly fra København til Malmo?
Den seneste fly fra København til Malmo afgår ved 22.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Malmo?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste fly billet, vi har fundet, er 862,84 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Malmo af fly?
Den hurtigste rejsetid med fly mellem København og Malmo er 7 t. og 15 min..
Er der en direkte fly fra København til Malmo?
Ja, der er en direkte fly mellem København og Malmo.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Malmo af fly?
fly-rejsen fra København til Malmo skaber 5.69kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Malmo

Relaterede ruter

Andre populære ruter