Fly København - Erfurt priser fra 1.345,96 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Erfurt af fly

Rejsen fra København til Erfurt by fly er 532,7 km og tager 21 t. og 48 min.. Der er 18 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.15 og den sidste kl 21.40. Det er muligt at rejse fra København til Erfurt med fly for så lidt som 1.345,96 kr. eller så meget som 19.146,82 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 1.345,96 kr..

Laveste pris1.345,96 kr.
Rejsens varighed21 t. og 48 min.
Tilslutning pr. dag18
Laveste pris1.345,96 kr.
Højeste pris19.146,82 kr.
Første afgang06.15
Sidste afgang21.40
Afstand532,7 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstErfurt
TransportørerLauda, SmartwingsMere

Fly Billetter fra København til Erfurt

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Sammenlign priser og billetter fra København til Erfurt

Billige fly billetter fra København til Erfurt
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Erfurt.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Erfurt, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Erfurt.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille København til Erfurt rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige flybilletter fra København til Erfurt

De billigste København - Erfurt flybilletter kan findes for så lavt som 1.195,78 kr., hvis du er heldig, eller 1.709,48 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 2.221,00 kr..

Find den bedste dag at rejse til Erfurt med fly

Når du rejser til Erfurt med fly, kan du, hvis du vil undgå menneskemængder, tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Brussels Airlines er Belgiens flagflyselskab med hovedkontor i Bruxelles. Det flyver til over 100 destinationer i Europa, Afrika, Nordamerika og Asien. Flyselskabet blev grundlagt i 2006 og er medlem af Star Alliance. Brussels Airlines er kendt for sin service af høj kvalitet, moderne flåde og engagement i bæredygtighed. Det tilbyder en række rejseklasser, herunder Economy, Business og Premium Economy. Flyselskabet har også et loyalitetsprogram kaldet Miles & More, som giver passagerer mulighed for at optjene og indløse miles til flyrejser, opgraderinger og andre belønninger. Brussels Airlines er et datterselskab af Lufthansa Group.

Turkish Airlines er det nationale flag luftfartsselskab i Tyrkiet, med hovedkontor i Istanbul. Det driver ruteflyvninger til over 300 destinationer i Europa, Asien, Afrika og Amerika, hvilket gør det til et af de største flyselskaber i verden målt efter antal destinationer. Turkish Airlines har vundet adskillige priser for sin tjeneste, herunder "Bedste flyselskab i Europa" seks år i træk fra 2011 til 2016. Flyselskabet driver en moderne flåde på over 350 fly, herunder Airbus A320, A330, A340, A350 og Boeing 737s, 777s og 787s. Turkish Airlines er medlem af Star Alliance, verdens største flyselskabsalliance.

Tjenester ombord på Lauda, Smartwings, SunExpress fra København til Erfurt
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Erfurt med plane.
Faciliteter Lauda Smartwings SunExpress Norwegian Easyjet Volotea Ryanair Turkish Airlines Brussels Airlines Eurowings Aegean Airlines
wifi Trådløst internet check check check check check check check check check check check
luggage Bagage cross check check check check check check check check check check
food_and_drink Mad og drikke cross check cross cross check cross check check cross cross check

København til Erfurt CO2-emissioner med Fly

Ecology
Tog
37.29kg
Bus
39.95kg
Fly
106.54kg
Bil
85.23kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en fly billet fra København til Erfurt?
En fly-billet fra København til Erfurt er 9.416,50 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 1.345,96 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Erfurt?
Den billigste billet, du kan få fra København til Erfurt, er 1.345,96 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Erfurt ved fly?
København til Erfurt er 532,7 km.
Hvor længe varer fly mellem København og Erfurt?
København til Erfurt er i gennemsnit 21 t. og 48 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 30 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Erfurt?
København til Erfurt er dækket af 13 operatør(er). Du kan finde på Virail Lauda, Smartwings, SunExpress, primera_air_scandinavia, Norwegian, germania, Easyjet, Volotea, SAS, Ryanair, Turkish Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Aegean Airlines levere tjenester på denne rute.
Hvor mange fly om dagen går fra København til Erfurt?
København til Erfurt har i gennemsnit 18 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første fly fra København til Erfurt?
Den tidligste fly fra København til Erfurt afgår ved 06.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste fly fra København til Erfurt?
Den seneste fly fra København til Erfurt afgår ved 21.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Erfurt?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste fly billet, vi har fundet, er 1.345,96 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Erfurt af fly?
Den hurtigste rejsetid med fly mellem København og Erfurt er 11 t. og 30 min..
Er der en direkte fly fra København til Erfurt?
Ja, der er en direkte fly mellem København og Erfurt.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Erfurt af fly?
fly-rejsen fra København til Erfurt skaber 106.54kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Erfurt

Relaterede ruter

Andre populære ruter