Fly Zürich - Brasov priser fra 2.407,40 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Zürich til Brasov af fly

Rejsen fra Zürich til Brasov by fly er 1.317,97 km og tager 21 t. og 17 min.. Der er 14 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.55 og den sidste kl 22.45. Det er muligt at rejse fra Zürich til Brasov med fly for så lidt som 2.407,40 kr. eller så meget som 7.701,38 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 2.407,40 kr..

Laveste pris2.407,40 kr.
Rejsens varighed21 t. og 17 min.
Tilslutning pr. dag14
Laveste pris2.407,40 kr.
Højeste pris7.701,38 kr.
Første afgang06.55
Sidste afgang22.45
Afstand1.317,97 km
AfgangZürich
AnkomstBrasov
TransportørerBritish Airways, Swiss International Air LinesMere

Fly Billetter fra Zürich til Brasov

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

De billigste fly fra Zürich til Brasov med virail

Virail er søgningen platform til at finde den bedste rejse løsning der sammenligner hundredvis af tilbud fra forskellige hjemmesider for at finde de billige billetter til fly fra Zürich til Brasov. Når du vælger datoen for din rejse vil du kun at filtrere resultatet og finde en billig flybillet til Brasov.

Hvor meget er billige billetter til fly fra Zürich til Brasov?

Hvis du kan bestille på forhånd og er fleksible med datoerne for dit fly den billigste billet fra Zürich til Brasover fra 2.407,40 kr..

Hvor lang tid tager det dig at flyve fra Zürich til Brasov?

Den første flyvning forlader Zürich på 06.55 mens den sidste til at komme til Brasov er planlagt på 22.45. Direkte fly fra Zürich til Brasov brug for mindst 13 t. og 0 min. at nå Brasov.

Hvad er de lufthavne i Zürich og Brasov?

I Brasov vil du forlade fra Zürich Enge, Bahnhof,Zurich Altstetten,Zurich Oerlikon,Zürich HB SZU,Zürich Stadelhofen, Bahnhof så lander i Brasov - Stadium,Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Zürich til Brasov

Billige fly billetter fra Zürich til Brasov
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Zürich til Brasov.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Zürich til Brasov, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Zürich til Brasov.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Zürich til Brasov rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige flybilletter fra Zürich til Brasov

De billigste Zürich - Brasov flybilletter kan findes for så lavt som 1.382,03 kr., hvis du er heldig, eller 2.686,67 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 3.777,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til Brasov med fly

Når du rejser til Brasov med fly, kan du, hvis du vil undgå menneskemængder, tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Air Europa er et spansk flyselskab, der blev grundlagt i 1986. Det er medlem af SkyTeam-alliancen og flyver til over 50 destinationer i Europa, Amerika, Afrika og Asien. Flyselskabets vigtigste knudepunkt er placeret i Adolfo Suárez Madrid-Barajas Lufthavn, og det har også sekundære knudepunkter i Palma de Mallorca Lufthavn og Tenerife North Lufthavn. Air Europa driver en flåde på over 50 fly, herunder Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s og Embraer E195s. Flyselskabet tilbyder en række tjenester til sine passagerer, herunder underholdning under flyvningen, Wi-Fi og et loyalitetsprogram kaldet SUMA.

British Airways er Storbritanniens flagflyselskab med hovedkvarter i London. Det er et af de største flyselskaber i Europa og flyver til over 180 destinationer verden over. Flyselskabet blev grundlagt i 1974 og er siden vokset til at blive en stor aktør i luftfartsindustrien. British Airways er kendt for sin service af høj kvalitet, komfortable siddepladser og omfattende rutenetværk. Flyselskabet driver en flåde på over 250 fly, herunder Airbus A380 og Boeing 787 Dreamliner. British Airways er medlem af Oneworld-flyselskabsalliancen og har codeshare-aftaler med flere andre flyselskaber.

Wizz Air er et lavprisflyselskab baseret i Ungarn, der flyver til destinationer i hele Europa, Mellemøsten og Nordafrika. Flyselskabet blev grundlagt i 2003 og er vokset hurtigt og driver nu en flåde på over 100 fly, der betjener mere end 150 destinationer i 44 lande. Wizz Air er kendt for sin no-frills tilgang til flyrejser, der tilbyder lave priser og opkræver ekstra for yderligere tjenester såsom indchecket bagage og måltider under flyvningen. Flyselskabet har et stærkt fokus på effektivitet og omkostningskontrol, hvilket gør det muligt at tilbyde nogle af de laveste priser i branchen.

Tjenester ombord på British Airways, Aer Lingus, Ryanair fra Zürich til Brasov
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Zürich til Brasov med plane.
Faciliteter British Airways Aer Lingus Ryanair LOT TAP Portugal Eurowings Air Europa Wizz Air SunExpress Vueling
wifi Trådløst internet check check check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check check cross cross cross check cross cross

Zürich til Brasov CO2-emissioner med Fly

Ecology
Tog
92.26kg
Bus
98.85kg
Fly
263.59kg
Bil
210.88kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en fly billet fra Zürich til Brasov?
En fly-billet fra Zürich til Brasov er 4.491,98 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 2.407,40 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Zürich til Brasov?
Den billigste billet, du kan få fra Zürich til Brasov, er 2.407,40 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Zürich og Brasov ved fly?
Zürich til Brasov er 1.317,97 km.
Hvor længe varer fly mellem Zürich og Brasov?
Zürich til Brasov er i gennemsnit 21 t. og 17 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 13 t. og 0 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Zürich til Brasov?
Zürich til Brasov er dækket af 15 operatør(er). Du kan finde på Virail British Airways, Swiss International Air Lines, Air Bagan, Aer Lingus, easyJet UK, Ryanair, LOT, TAP Portugal, Eurowings, Air Europa, Wizz Air, Iberia Airlines, SunExpress, Vueling, Air Slovakia, Air Fiji levere tjenester på denne rute.
Hvor mange fly om dagen går fra Zürich til Brasov?
Zürich til Brasov har i gennemsnit 14 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første fly fra Zürich til Brasov?
Den tidligste fly fra Zürich til Brasov afgår ved 06.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste fly fra Zürich til Brasov?
Den seneste fly fra Zürich til Brasov afgår ved 22.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Zürich til Brasov?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste fly billet, vi har fundet, er 2.407,40 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Zürich til Brasov af fly?
Den hurtigste rejsetid med fly mellem Zürich og Brasov er 13 t. og 0 min..
Er der en direkte fly fra Zürich til Brasov?
Ja, der er en direkte fly mellem Zürich og Brasov.
Hvad er CO2-emissionerne for Zürich til Brasov af fly?
fly-rejsen fra Zürich til Brasov skaber 263.59kg CO2-emissioner.