Fly København - Saarbrücken priser fra 1.248,14 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Saarbrücken af fly

Rejsen fra København til Saarbrücken by fly er 810,26 km og tager 21 t. og 41 min.. Der er 31 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.00 og den sidste kl 23.55. Det er muligt at rejse fra København til Saarbrücken med fly for så lidt som 1.248,14 kr. eller så meget som 7.213,50 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 1.248,14 kr..

Laveste pris1.248,14 kr.
Rejsens varighed21 t. og 41 min.
Tilslutning pr. dag31
Laveste pris1.248,14 kr.
Højeste pris7.213,50 kr.
Første afgang06.00
Sidste afgang23.55
Afstand810,26 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstSaarbrücken
TransportørerKLM, Corendon AirlinesMere

Fly Billetter fra København til Saarbrücken

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Sammenlign priser og billetter fra København til Saarbrücken

Billige fly billetter fra København til Saarbrücken
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Saarbrücken.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Saarbrücken, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Saarbrücken.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille København til Saarbrücken rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige flybilletter fra København til Saarbrücken

De billigste København - Saarbrücken flybilletter kan findes for så lavt som 1.039,43 kr., hvis du er heldig, eller 1.940,89 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 4.004,55 kr..

Find den bedste dag at rejse til Saarbrücken med fly

Når du rejser til Saarbrücken med fly, kan du, hvis du vil undgå menneskemængder, tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Corendon Airlines er et tyrkisk fritidsflyselskab, der blev grundlagt i 2004. Flyselskabet flyver til forskellige destinationer i Europa, Afrika og Asien med fokus på feriedestinationer. Corendon Airlines har en flåde af moderne fly, herunder Boeing 737-800 og Airbus A320 fly. Flyselskabet tilbyder en række tjenester til sine passagerer, herunder måltider under flyvningen, underholdning og komfortable siddepladser. Corendon Airlines er forpligtet til at levere sikre og pålidelige flyrejser og har modtaget adskillige priser for sine høje servicestandarder. Flyselskabet er en del af Corendon Group, som også omfatter en rejsearrangør og flere hoteller.

Lufthansa er et tysk flyselskab og et af de største flyselskaber i Europa. Det blev grundlagt i 1953 og flyver til over 200 destinationer verden over. Lufthansa er medlem af Star Alliance, som er verdens største flyselskabsalliance. Flyselskabet har en flåde på over 300 fly, inklusive Airbus- og Boeing-fly. Lufthansa tilbyder en række tjenester til sine passagerer, herunder underholdning ombord på flyvningen, Wi-Fi og et frequent flyer-program kaldet Miles & More. Flyselskabet er kendt for sin service af høj kvalitet og har vundet adskillige priser for sin kundetilfredshed og sikkerhedsstandarder.

Turkish Airlines er det nationale flag luftfartsselskab i Tyrkiet, med hovedkontor i Istanbul. Det driver ruteflyvninger til over 300 destinationer i Europa, Asien, Afrika og Amerika, hvilket gør det til et af de største flyselskaber i verden målt efter antal destinationer. Turkish Airlines har vundet adskillige priser for sin tjeneste, herunder "Bedste flyselskab i Europa" seks år i træk fra 2011 til 2016. Flyselskabet driver en moderne flåde på over 350 fly, herunder Airbus A320, A330, A340, A350 og Boeing 737s, 777s og 787s. Turkish Airlines er medlem af Star Alliance, verdens største flyselskabsalliance.

Tjenester ombord på KLM, Corendon Airlines, Lufthansa fra København til Saarbrücken
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Saarbrücken med plane.
Faciliteter KLM Corendon Airlines Lufthansa Turkish Airlines Ryanair Vueling SunExpress Eurowings
wifi Trådløst internet check check check check check check check check
luggage Bagage check check check check check check check check
food_and_drink Mad og drikke cross cross check check check cross cross cross

København til Saarbrücken CO2-emissioner med Fly

Ecology
Tog
56.72kg
Bus
60.77kg
Fly
162.05kg
Bil
129.64kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en fly billet fra København til Saarbrücken?
En fly-billet fra København til Saarbrücken er 2.510,42 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 1.248,14 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Saarbrücken?
Den billigste billet, du kan få fra København til Saarbrücken, er 1.248,14 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Saarbrücken ved fly?
København til Saarbrücken er 810,26 km.
Hvor længe varer fly mellem København og Saarbrücken?
København til Saarbrücken er i gennemsnit 21 t. og 41 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 45 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Saarbrücken?
København til Saarbrücken er dækket af 16 operatør(er). Du kan finde på Virail KLM, Corendon Airlines, Lufthansa, African Safari Airways, Hex'Air, Norwegian Air Shuttle, Turkish Airlines, SAS Braathens, DAT Danish Air Transport, Ryanair, Vueling, Norwegian Air Sweden, SunExpress, Islas Airways, Eurowings, Air Fiji, easyJet UK levere tjenester på denne rute.
Hvor mange fly om dagen går fra København til Saarbrücken?
København til Saarbrücken har i gennemsnit 31 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første fly fra København til Saarbrücken?
Den tidligste fly fra København til Saarbrücken afgår ved 06.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste fly fra København til Saarbrücken?
Den seneste fly fra København til Saarbrücken afgår ved 23.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Saarbrücken?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste fly billet, vi har fundet, er 1.248,14 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Saarbrücken af fly?
Den hurtigste rejsetid med fly mellem København og Saarbrücken er 5 t. og 45 min..
Er der en direkte fly fra København til Saarbrücken?
Ja, der er en direkte fly mellem København og Saarbrücken.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Saarbrücken af fly?
fly-rejsen fra København til Saarbrücken skaber 162.05kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Saarbrücken

Relaterede ruter

Andre populære ruter