Tog Izmir - Buharkent priser fra 5,80 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Izmir til Buharkent af tog

Rejsen fra Izmir til Buharkent by tog er 148,99 km og tager 4 t. og 3 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.00 og den sidste kl 23.05. Det er muligt at rejse fra Izmir til Buharkent med tog for så lidt som 5,80 kr. eller så meget som 26,03 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 5,80 kr..

Laveste pris5,80 kr.
Rejsens varighed4 t. og 3 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris5,80 kr.
Højeste pris26,03 kr.
Første afgang02.00
Sidste afgang23.05
Afstand148,99 km
AfgangIzmir
AnkomstBuharkent
TransportørerTCDD

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Izmir til Buharkent.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Buharkent. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Izmir til Buharkent, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Izmir til Buharkent?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Izmir til Buharkent fra 5,80 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 14,21 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Izmir til Buharkent?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Izmir -. Buharkent

Hvor lang tid tager det fra Izmir til Buharkent og hvornår togene forlader?

Det første tog til Buharkent blade på 02.00, mens den sidste på 23.05. For at komme fra Izmir til Buharkent med tog, skal du 4 t. og 3 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 4 t. og 3 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Buharkent i 3 t. og 54 min.. Det første tog kører fra Izmir på 02.00, mens den sidste blade på 23.05.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Izmir og Buharkent?

De tog til Buharkent kan efterlade fra Adnan Menderes Airport, ADB og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Izmir til Buharkent
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Izmir til Buharkent.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Izmir til Buharkent, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Izmir til Buharkent.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Izmir til Buharkent

De billigste Izmir - Buharkent togbilletter kan findes for så lavt som 48,65 kr., hvis du er heldig, eller 62,10 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 84,42 kr..

Find den bedste dag at rejse til Buharkent med tog

Når du rejser til Buharkent med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på TCDD fra Izmir til Buharkent
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Izmir til Buharkent med train.
Faciliteter TCDD
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Izmir til Buharkent CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
10.43kg
Bus
11.17kg
Fly
29.8kg
Bil
23.84kg
Hvad er CO2-emissionerne for Izmir til Buharkent med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Izmir og Buharkent er 10.43kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Izmir og Buharkent? Ved at tage toget mellem Izmir og Buharkent sparer du 19.37kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.74kg i forhold til bussen og 13.41kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Izmir til Buharkent?
En tog-billet fra Izmir til Buharkent er 14,21 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 5,80 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Izmir til Buharkent?
Den billigste billet, du kan få fra Izmir til Buharkent, er 5,80 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Izmir og Buharkent ved tog?
Izmir til Buharkent er 148,99 km.
Hvor længe varer tog mellem Izmir og Buharkent?
Izmir til Buharkent er i gennemsnit 4 t. og 3 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 54 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Izmir til Buharkent?
Izmir til Buharkent har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Izmir til Buharkent?
Den tidligste tog fra Izmir til Buharkent afgår ved 02.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Izmir til Buharkent?
Den seneste tog fra Izmir til Buharkent afgår ved 23.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Izmir til Buharkent?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 5,80 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Izmir til Buharkent?
Der er i gennemsnit 2 fra Izmir at gå til Buharkent.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Izmir til Buharkent af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Izmir og Buharkent er 3 t. og 54 min..
Er der en direkte tog fra Izmir til Buharkent?
Ja, der er en direkte tog mellem Izmir og Buharkent.
Hvad er CO2-emissionerne for Izmir til Buharkent af tog?
tog-rejsen fra Izmir til Buharkent skaber 10.43kg CO2-emissioner.