Tog Evciler - Ankara priser fra 84,13 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Evciler til Ankara af tog

Rejsen fra Evciler til Ankara by tog er 331,14 km og tager 9 t. og 24 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 12.41 og den sidste kl 12.41. Det er muligt at rejse fra Evciler til Ankara med tog for så lidt som 84,13 kr. eller så meget som 84,13 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 84,13 kr..

Laveste pris84,13 kr.
Rejsens varighed9 t. og 24 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris84,13 kr.
Højeste pris84,13 kr.
Første afgang12.41
Sidste afgang12.41
Afstand331,14 km
AfgangEvciler
AnkomstAnkara
TransportørerTCDD

Sammenlign bedste tog priserne fra Evciler til Ankara.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Evciler til Ankara?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Evciler til Ankara fra 84,13 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 84,13 kr..

Tog fra Evciler til Ankara: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Evciler og Ankara.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Evciler til Ankara planlagt?

De tog, der kører mellem Evciler og Ankara tage 9 t. og 24 min.. Det første tog afgår kl 12.41, mens den sidste er ved 12.41 I gennemsnit tager det 9 t. og 24 min. at komme til Ankara med tog, men du bliver nødt 9 t. og 24 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :12.41, mens den sidste blade :Evciler på 12.41.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Evciler og Ankara?

Togene til Ankara forlade Evciler fra og ankommer i Esenboğa International Airport, ESB.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Evciler til Ankara
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Evciler til Ankara.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Evciler til Ankara, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Evciler til Ankara.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Evciler til Ankara

De billigste Evciler - Ankara togbilletter kan findes for så lavt som 19,64 kr., hvis du er heldig, eller 65,93 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 317,09 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ankara med tog

Når du rejser til Ankara med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på TCDD fra Evciler til Ankara
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Evciler til Ankara med train.
Faciliteter TCDD
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Evciler til Ankara CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
23.18kg
Bus
24.84kg
Fly
66.23kg
Bil
52.98kg
Hvad er CO2-emissionerne for Evciler til Ankara med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Evciler og Ankara er 23.18kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Evciler og Ankara? Ved at tage toget mellem Evciler og Ankara sparer du 43.05kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.66kg i forhold til bussen og 29.8kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Evciler til Ankara?
En tog-billet fra Evciler til Ankara er 84,13 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 84,13 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Evciler til Ankara?
Den billigste billet, du kan få fra Evciler til Ankara, er 84,13 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Evciler og Ankara ved tog?
Evciler til Ankara er 331,14 km.
Hvor længe varer tog mellem Evciler og Ankara?
Evciler til Ankara er i gennemsnit 9 t. og 24 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 9 t. og 24 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Evciler til Ankara?
Evciler til Ankara har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Evciler til Ankara?
Den tidligste tog fra Evciler til Ankara afgår ved 12.41. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Evciler til Ankara?
Den seneste tog fra Evciler til Ankara afgår ved 12.41. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Evciler til Ankara?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 84,13 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Evciler til Ankara af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Evciler og Ankara er 9 t. og 24 min..
Er der en direkte tog fra Evciler til Ankara?
Ja, der er en direkte tog mellem Evciler og Ankara.
Hvad er CO2-emissionerne for Evciler til Ankara af tog?
tog-rejsen fra Evciler til Ankara skaber 23.18kg CO2-emissioner.