Tog Konya - Istanbul priser fra 134,04 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
134,04 kr.

Konya til Istanbul af tog

Rejsen fra Konya til Istanbul by tog er 463,3 km og tager 4 t. og 52 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.00 og den sidste kl 18.30. Det er muligt at rejse fra Konya til Istanbul med tog for så lidt som 134,04 kr. eller så meget som 150,03 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 134,04 kr..

Laveste pris134,04 kr.
Rejsens varighed4 t. og 52 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris134,04 kr.
Højeste pris150,03 kr.
Første afgang06.00
Sidste afgang18.30
Afstand463,3 km
AfgangKonya
AnkomstIstanbul
TransportørerTCDD

Tog Billetter fra Konya til Istanbul

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Billige flybilletter tog fra Konya til Istanbul på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Konya til Istanbul?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Konya til Istanbul fra 134,04 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 139,47 kr..

Tog fra Konya til Istanbul: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Konya -. Istanbul

Hvor lang tid vil det tage dig fra Konya til Istanbul med tog og hvornår togene forlader?

Det første tog til Istanbul blade på 06.00, mens den sidste på 18.30. For at komme fra Konya til Istanbul med tog, skal du 4 t. og 52 min.. Det første tog til Istanbul blade på 06.00, mens den sidste på 18.30. I gennemsnit, rejsen varer 4 t. og 52 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Istanbul i 4 t. og 11 min..

I hvilke stationer kan du tage toget til Istanbul og hvor vil du ankommer?

Togene kører Konya fra Konya Tren Garı,Konya Airport, KYA og ankommer til Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Konya til Istanbul

Billige tog billetter fra Konya til Istanbul
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Konya til Istanbul.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Konya til Istanbul, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Konya til Istanbul.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Konya til Istanbul rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 140,81 kr. til 153,45 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 8% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Konya til Istanbul

De billigste Konya - Istanbul togbilletter kan findes for så lavt som 88,96 kr., hvis du er heldig, eller 129,61 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 159,03 kr..

Find den bedste dag at rejse til Istanbul med tog

Når du rejser til Istanbul med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på TCDD fra Konya til Istanbul
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Konya til Istanbul med train.
Faciliteter TCDD
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Konya til Istanbul CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
32.43kg
Bus
34.75kg
Fly
92.66kg
Bil
74.13kg
Hvad er CO2-emissionerne for Konya til Istanbul med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Konya og Istanbul er 32.43kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Konya og Istanbul? Ved at tage toget mellem Konya og Istanbul sparer du 60.23kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.32kg i forhold til bussen og 41.7kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Konya til Istanbul?
En tog-billet fra Konya til Istanbul er 139,47 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 134,04 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Konya til Istanbul?
Den billigste billet, du kan få fra Konya til Istanbul, er 134,04 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Konya og Istanbul ved tog?
Konya til Istanbul er 463,3 km.
Hvor længe varer tog mellem Konya og Istanbul?
Konya til Istanbul er i gennemsnit 4 t. og 52 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 11 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Konya til Istanbul?
Konya til Istanbul har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Konya til Istanbul?
Den tidligste tog fra Konya til Istanbul afgår ved 06.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Konya til Istanbul?
Den seneste tog fra Konya til Istanbul afgår ved 18.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Konya til Istanbul?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 134,04 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Konya til Istanbul?
Der er i gennemsnit 8 fra Konya at gå til Istanbul.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Konya til Istanbul af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Konya og Istanbul er 4 t. og 11 min..
Er der en direkte tog fra Konya til Istanbul?
Ja, der er en direkte tog mellem Konya og Istanbul.
Hvad er CO2-emissionerne for Konya til Istanbul af tog?
tog-rejsen fra Konya til Istanbul skaber 32.43kg CO2-emissioner.