Tog Konya - Ankara priser fra 42,32 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag 42,55 kr.
I morgen 42,55 kr.
2 dage 42,40 kr.
3 dage 42,77 kr.

Konya til Ankara af tog

Rejsen fra Konya til Ankara by tog er 230,28 km og tager 1 t. og 45 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.25 og den sidste kl 21.30. Det er muligt at rejse fra Konya til Ankara med tog for så lidt som 42,32 kr. eller så meget som 42,77 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 42,32 kr..

Laveste pris42,32 kr.
Rejsens varighed1 t. og 45 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris42,32 kr.
Højeste pris42,77 kr.
Første afgang06.25
Sidste afgang21.30
Afstand230,28 km
AfgangKonya
AnkomstAnkara
TransportørerTCDD

Tog Billetter fra Konya til Ankara

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign bedste tog priserne fra Konya til Ankara.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Ankara?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Konya til Ankara til 42,32 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Ankara omkostninger i gennemsnit 42,62 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Konya til Ankara?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Konya -. Ankara

Hvor lang tid vil det tage dig fra Konya til Ankara med tog og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Konya og Ankara tage 1 t. og 45 min.. Det første tog afgår kl 06.25, mens den sidste er ved 21.30 Det første tog til Ankara blade på 06.25, mens den sidste på 21.30. I gennemsnit, rejsen varer 1 t. og 45 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Ankara i 1 t. og 45 min..

Hvilke stationer gør togene til Ankara orlov fra?

Du kan tage toget til Ankara på Konya Airport, KYA,Konya Tren Garı, som ankommer til Esenboğa International Airport, ESB.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Konya til Ankara

Billige tog billetter fra Konya til Ankara
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Konya til Ankara.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Konya til Ankara, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Konya til Ankara.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Konya til Ankara rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 42,92 kr. til 51,32 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 16% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Konya til Ankara

De billigste Konya - Ankara togbilletter kan findes for så lavt som 31,98 kr., hvis du er heldig, eller 42,81 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 50,43 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ankara med tog

Når du rejser til Ankara med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på TCDD fra Konya til Ankara
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Konya til Ankara med train.
Faciliteter TCDD
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Konya til Ankara CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
16.12kg
Bus
17.27kg
Fly
46.06kg
Bil
36.84kg
Hvad er CO2-emissionerne for Konya til Ankara med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Konya og Ankara er 16.12kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Konya og Ankara? Ved at tage toget mellem Konya og Ankara sparer du 29.94kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.15kg i forhold til bussen og 20.72kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Konya til Ankara?
En tog-billet fra Konya til Ankara er 42,62 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 42,32 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Konya til Ankara?
Den billigste billet, du kan få fra Konya til Ankara, er 42,32 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Konya og Ankara ved tog?
Konya til Ankara er 230,28 km.
Hvor længe varer tog mellem Konya og Ankara?
Konya til Ankara er i gennemsnit 1 t. og 45 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 45 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Konya til Ankara?
Konya til Ankara har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Konya til Ankara?
Den tidligste tog fra Konya til Ankara afgår ved 06.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Konya til Ankara?
Den seneste tog fra Konya til Ankara afgår ved 21.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Konya til Ankara?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 42,32 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Konya til Ankara?
Der er i gennemsnit 7 fra Konya at gå til Ankara.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Konya til Ankara af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Konya og Ankara er 1 t. og 45 min..
Er der en direkte tog fra Konya til Ankara?
Ja, der er en direkte tog mellem Konya og Ankara.
Hvad er CO2-emissionerne for Konya til Ankara af tog?
tog-rejsen fra Konya til Ankara skaber 16.12kg CO2-emissioner.