Tog Arad - Bukarest priser fra 102,13 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen 204,26 kr.
2 dage Mere
3 dage Mere

Arad til Bukarest af tog

Rejsen fra Arad til Bukarest by tog er 422,52 km og tager 11 t. og 23 min.. Der er 9 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.43 og den sidste kl 21.04. Det er muligt at rejse fra Arad til Bukarest med tog for så lidt som 102,13 kr. eller så meget som 385,75 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 102,13 kr..

Laveste pris102,13 kr.
Rejsens varighed11 t. og 23 min.
Tilslutning pr. dag9
Laveste pris102,13 kr.
Højeste pris385,75 kr.
Første afgang00.43
Sidste afgang21.04
Afstand422,52 km
AfgangArad
AnkomstBukarest
TransportørerRomanian Railways

Tog Billetter fra Arad til Bukarest

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Sammenlign bedste tog priserne fra Arad til Bukarest.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Arad til Bukarest. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Arad til Bukarest?

I gennemsnit tog billetter fra Arad til Bukarest omkostninger 216,31 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 102,13 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Arad til Bukarest med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Arad -. Bukarest

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Arad til Bukarest planlagt?

Det første tog til Bukarest blade på 00.43, mens den sidste på 21.04. For at komme fra Arad til Bukarest med tog, skal du 11 t. og 23 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 11 t. og 23 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Bukarest i 10 t. og 25 min.. Det første tog kører fra Arad på 00.43, mens den sidste blade på 21.04.

Hvilke stationer gør togene til Bukarest orlov fra?

Du kan tage toget til Bukarest på Arad South Gas Station OMV,Arad - South,Arad station,Arad (Autogara CTP), som ankommer til Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Arad til Bukarest

Billige tog billetter fra Arad til Bukarest
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Arad til Bukarest.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Arad til Bukarest, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Arad til Bukarest.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Arad til Bukarest rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 3,35 kr. til 213,55 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 98% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Arad til Bukarest

De billigste Arad - Bukarest togbilletter kan findes for så lavt som 7,07 kr., hvis du er heldig, eller 90,20 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 235,27 kr..

Find den bedste dag at rejse til Bukarest med tog

Når du rejser til Bukarest med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Arad til Bukarest CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
29.58kg
Bus
31.69kg
Fly
84.5kg
Bil
67.6kg
Hvad er CO2-emissionerne for Arad til Bukarest med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Arad og Bukarest er 29.58kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Arad og Bukarest? Ved at tage toget mellem Arad og Bukarest sparer du 54.92kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.11kg i forhold til bussen og 38.02kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Arad til Bukarest?
En tog-billet fra Arad til Bukarest er 216,31 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 102,13 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Arad til Bukarest?
Den billigste billet, du kan få fra Arad til Bukarest, er 102,13 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Arad og Bukarest ved tog?
Arad til Bukarest er 422,52 km.
Hvor længe varer tog mellem Arad og Bukarest?
Arad til Bukarest er i gennemsnit 11 t. og 23 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 10 t. og 25 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Arad til Bukarest?
Arad til Bukarest har i gennemsnit 9 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Arad til Bukarest?
Den tidligste tog fra Arad til Bukarest afgår ved 00.43. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Arad til Bukarest?
Den seneste tog fra Arad til Bukarest afgår ved 21.04. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Arad til Bukarest?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 102,13 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Arad til Bukarest?
Der er i gennemsnit 8 fra Arad at gå til Bukarest.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Arad til Bukarest af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Arad og Bukarest er 10 t. og 25 min..
Er der en direkte tog fra Arad til Bukarest?
Ja, der er en direkte tog mellem Arad og Bukarest.
Hvad er CO2-emissionerne for Arad til Bukarest af tog?
tog-rejsen fra Arad til Bukarest skaber 29.58kg CO2-emissioner.