Tog Oradea - Brasov priser fra 192,50 kr.

Start fra
192,50 kr.

Oradea til Brasov af tog

Rejsen fra Oradea til Brasov by tog er 323,28 km og tager 9 t. og 3 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 08.40 og den sidste kl 20.29. Det er muligt at rejse fra Oradea til Brasov med tog for så lidt som 192,50 kr. eller så meget som 298,87 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 192,50 kr..

Laveste pris192,50 kr.
Rejsens varighed9 t. og 3 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris192,50 kr.
Højeste pris298,87 kr.
Første afgang08.40
Sidste afgang20.29
Afstand323,28 km
AfgangOradea
AnkomstBrasov
TransportørerCFR Calatori

Tog Billetter fra Oradea til Braşov

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Oradea til Brasov.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Oradea til Brasov?

I gennemsnit tog billetter fra Oradea til Brasov omkostninger 230,07 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 192,50 kr..

Tog fra Oradea til Brasov: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

For at komme til Brasov med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Brasov med tog?

Det første tog til Brasov blade på 08.40, mens den sidste på 20.29. For at komme fra Oradea til Brasov med tog, skal du 9 t. og 3 min.. I gennemsnit tager det 9 t. og 3 min. at komme til Brasov med tog, men du bliver nødt 3 t. og 48 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :08.40, mens den sidste blade :Oradea på 20.29.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Oradea til Brasov?

Togene kører Oradea fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Oradea til Braşov

Billige tog billetter fra Oradea til Brasov
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Oradea til Brasov.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Oradea til Brasov, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Oradea til Brasov.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Oradea til Braşov rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 5,80 kr. til 27,97 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 79% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Oradea til Brasov

De billigste Oradea - Brasov togbilletter kan findes for så lavt som 12,42 kr., hvis du er heldig, eller 114,38 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 157,32 kr..

Find den bedste dag at rejse til Brasov med tog

Når du rejser til Brasov med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på CFR Calatori fra Oradea til Brasov
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Oradea til Brasov med train.
Faciliteter CFR Calatori
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Oradea til Brasov CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
22.63kg
Bus
24.25kg
Fly
64.66kg
Bil
51.72kg
Hvad er CO2-emissionerne for Oradea til Brasov med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Oradea og Brasov er 22.63kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Oradea og Brasov? Ved at tage toget mellem Oradea og Brasov sparer du 42.03kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.62kg i forhold til bussen og 29.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Oradea til Brasov?
En tog-billet fra Oradea til Brasov er 230,07 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 192,50 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Oradea til Brasov?
Den billigste billet, du kan få fra Oradea til Brasov, er 192,50 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Oradea og Brasov ved tog?
Oradea til Brasov er 323,28 km.
Hvor længe varer tog mellem Oradea og Brasov?
Oradea til Brasov er i gennemsnit 9 t. og 3 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 48 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Oradea til Brasov?
Oradea til Brasov har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Oradea til Brasov?
Den tidligste tog fra Oradea til Brasov afgår ved 08.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Oradea til Brasov?
Den seneste tog fra Oradea til Brasov afgår ved 20.29. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Oradea til Brasov?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 192,50 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Oradea til Brasov?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Oradea for at gå til Brasov. Du kan gå fra Oradea Autogara Velența, Oradea International Airport, Gara Centrala, og du kan nå frem til Brasov, Brașov Autogara Bartolomeu.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Oradea til Brasov af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Oradea og Brasov er 3 t. og 48 min..
Er der en direkte tog fra Oradea til Brasov?
Ja, der er en direkte tog mellem Oradea og Brasov.
Hvad er CO2-emissionerne for Oradea til Brasov af tog?
tog-rejsen fra Oradea til Brasov skaber 22.63kg CO2-emissioner.