Tog Ankara - Istanbul priser fra 74,46 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
74,46 kr.

Ankara til Istanbul af tog

Rejsen fra Ankara til Istanbul by tog er 352,35 km og tager 5 t. og 18 min.. Der er 18 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.00 og den sidste kl 22.00. Det er muligt at rejse fra Ankara til Istanbul med tog for så lidt som 74,46 kr. eller så meget som 102,05 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 74,46 kr..

Laveste pris74,46 kr.
Rejsens varighed5 t. og 18 min.
Tilslutning pr. dag18
Laveste pris74,46 kr.
Højeste pris102,05 kr.
Første afgang06.00
Sidste afgang22.00
Afstand352,35 km
AfgangAnkara
AnkomstIstanbul
TransportørerTCDD

Tog Billetter fra Ankara til Istanbul

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

Sammenlign bedste tog priserne fra Ankara til Istanbul.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Ankara til Istanbul. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er prisen på togbilletter fra Ankara til Istanbul?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Ankara til Istanbul er af 88,29 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Ankara til Istanbul kan være omkring 74,46 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Ankara til Istanbul?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Ankara -. Istanbul

Hvor lang tid tager det fra Ankara til Istanbul og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Ankara og Istanbul tage 5 t. og 18 min.. Det første tog afgår kl 06.00, mens den sidste er ved 22.00 Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 5 t. og 18 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Istanbul i 3 t. og 38 min.. Det første tog kører fra Ankara på 06.00, mens den sidste blade på 22.00.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Ankara til Istanbul?

De tog til Istanbul kan efterlade fra Esenboğa International Airport, ESB og ankommer til Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Ankara til Istanbul

Billige tog billetter fra Ankara til Istanbul
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ankara til Istanbul.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ankara til Istanbul, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ankara til Istanbul.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Ankara til Istanbul rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 75,65 kr. til 84,35 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 10% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Ankara til Istanbul

De billigste Ankara - Istanbul togbilletter kan findes for så lavt som 56,83 kr., hvis du er heldig, eller 75,15 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 88,37 kr..

Find den bedste dag at rejse til Istanbul med tog

Når du rejser til Istanbul med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på TCDD fra Ankara til Istanbul
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Ankara til Istanbul med train.
Faciliteter TCDD
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Ankara til Istanbul CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
24.66kg
Bus
26.43kg
Fly
70.47kg
Bil
56.38kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ankara til Istanbul med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ankara og Istanbul er 24.66kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ankara og Istanbul? Ved at tage toget mellem Ankara og Istanbul sparer du 45.81kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.77kg i forhold til bussen og 31.72kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Ankara til Istanbul?
En tog-billet fra Ankara til Istanbul er 88,29 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 74,46 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Ankara til Istanbul?
Den billigste billet, du kan få fra Ankara til Istanbul, er 74,46 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Ankara og Istanbul ved tog?
Ankara til Istanbul er 352,35 km.
Hvor længe varer tog mellem Ankara og Istanbul?
Ankara til Istanbul er i gennemsnit 5 t. og 18 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 38 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Ankara til Istanbul?
Ankara til Istanbul har i gennemsnit 18 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Ankara til Istanbul?
Den tidligste tog fra Ankara til Istanbul afgår ved 06.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Ankara til Istanbul?
Den seneste tog fra Ankara til Istanbul afgår ved 22.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Ankara til Istanbul?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 74,46 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Ankara til Istanbul?
Der er i gennemsnit 18 fra Ankara at gå til Istanbul.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Ankara til Istanbul af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Ankara og Istanbul er 3 t. og 38 min..
Er der en direkte tog fra Ankara til Istanbul?
Ja, der er en direkte tog mellem Ankara og Istanbul.
Hvad er CO2-emissionerne for Ankara til Istanbul af tog?
tog-rejsen fra Ankara til Istanbul skaber 24.66kg CO2-emissioner.