Tog Freiburg im Breisgau - Villingen-Schwenningen priser fra 60,25 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen af tog

Rejsen fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen by tog er 48,31 km og tager 2 t. og 26 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.10 og den sidste kl 19.40. Det er muligt at rejse fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen med tog for så lidt som 60,25 kr. eller så meget som 256,62 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 60,25 kr..

Laveste pris60,25 kr.
Rejsens varighed2 t. og 26 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris60,25 kr.
Højeste pris256,62 kr.
Første afgang00.10
Sidste afgang19.40
Afstand48,31 km
AfgangFreiburg im Breisgau
AnkomstVillingen-Schwenningen
TransportørerTGV Duplex, DB - Regional ExpressMere

Tog Billetter fra Freiburg til Villingen-Schwenningen

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Freiburg til Villingen-Schwenningen

Billige tog billetter fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Freiburg til Villingen-Schwenningen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen

De billigste Freiburg im Breisgau - Villingen-Schwenningen togbilletter kan findes for så lavt som 55,34 kr., hvis du er heldig, eller 101,83 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 111,57 kr..

Find den bedste dag at rejse til Villingen-Schwenningen med tog

Når du rejser til Villingen-Schwenningen med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

TGV Duplex er et højhastighedstog, der drives af det franske nationale jernbaneselskab, SNCF. Det er et dobbeltdækkertog, der kan nå hastigheder på op til 320 km/t (200 mph) og er designet til at transportere passagerer på langdistancerejser. Det er også miljøvenligt med reducerede støjniveauer og lavere kulstofemissioner sammenlignet med andre transportformer. Denne togtype er inkluderet i TGV inOui-tjenesten.

Express InterCity er en type togtjeneste, der kører i mange lande rundt om i verden. Det er designet til at give hurtig og effektiv transport mellem større byer med begrænsede stop undervejs. Express InterCity-tog tilbyder typisk faciliteter såsom komfortable siddepladser, aircondition og mad og drikke ombord. De kan også have førsteklasses eller business-class siddemuligheder til passagerer, der ønsker ekstra komfort og faciliteter. Express InterCity-tog er ofte et populært valg for forretningsrejsende, turister og pendlere, der skal rejse mellem byer hurtigt og bekvemt.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Billettyper og faciliteter fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som DB - InterCity Express (ICE) tilbyder, når du rejser fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen.

Second Class

Deutshce Bahns anden klasse sikrer en behagelig rejse med standard siddearrangementer med gratis Wi-Fi, stikkontakt og. Anden klasses passagerer kan købe mad og drikkevarer fra baren/bistrobilen eller restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

First Class rejser med Deutsche Bahn giver en luksuriøs oplevelse med komfortable sæder og mange faciliteter såsom rummelige siddepladser med personlig service på sædet og eksklusiv loungeadgang på større stationer. Førsteklasses passagerer kan få leveret deres bestillinger til deres pladser, men hvis du ikke ønsker at vente, kan du også spise i restaurantvognen eller købe mad og drikke fra baren/bistrobilen.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

quiet_zone Stille zone open icon close icon
Søg ro på ICE Frankfurt i Coach 21 (anden klasse) og Coach 28/29 (første klasse). På ICE 104/105 Basel er det Coach 31 (anden klasse) og Coach 38/39 (første klasse).
wifi Trådløst internet open icon close icon
På ICE-tog kan du nyde gratis WiFi og få adgang til ICE-portalen til film, tv-shows, lydbøger, spil og læsemateriale.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Bliv opladet med et strømstik tilgængeligt for hver to pladser i toget.
luggage Bagage open icon close icon
På ICE-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Kontakt DB's Mobilitetsservice for at få hjælp til ombordstigning, togskifte eller andre forespørgsler. Personalet er altid klar til at hjælpe og sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Med ICE kan du vælge mellem en komplet menu på restauranten ombord eller hurtige snacks i bistroen. For First Class-passagerer serveres gratis mad og drikkevarer direkte til dit sæde. DBs mangfoldige menu, der opdateres kvartalsvis, byder på lokale og vegetariske/veganske muligheder.
air_con Aircondition open icon close icon
ICE-tog tilbyder ikke kun aircondition, men er også innoverende med miljøvenlige systemer, der både køler og opvarmer ved hjælp af naturlige kølemidler.
bicycle Cykel open icon close icon
På Deutsche Bahn-tog skal du sørge for, at den er adskilt og pakket tæt ind i et etui eller et omslag med dit navn mærket på, og du kan tage det med ombord gratis. Du har også lov til en almindelig og en håndbagage. Bare sørg for, at din cykel ikke kommer i vejen for andre rejsende eller blokerer gange. Bemærk: Specielle cykler er ikke tilladt, men hvis du er en international rejsende, er der ingen grund til at bekymre dig om spidsbelastningsbegrænsninger.
Tjenester ombord på TGV Duplex, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen med train.
Faciliteter TGV Duplex DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn
quiet_zone Stille zone check check check check
wifi Trådløst internet check check check check
power_sockets Strømstik check check check check
luggage Bagage check cross check check
accessibility Tilgængelighed check check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check check
air_con Aircondition check check check check
bicycle Cykel check check check check
sleeper_couchette Sovende check check check check

Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.38kg
Bus
3.62kg
Fly
9.66kg
Bil
7.73kg
Hvad er CO2-emissionerne for Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen er 3.38kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen? Ved at tage toget mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen sparer du 6.28kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.24kg i forhold til bussen og 4.35kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
En tog-billet fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen er 78,33 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 60,25 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Den billigste billet, du kan få fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen, er 60,25 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen ved tog?
Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen er 48,31 km.
Hvor længe varer tog mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen?
Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen er i gennemsnit 2 t. og 26 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 34 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail TGV Duplex, DB - Regional Express, SWEG Südwestdeutsche Landesverkehrs, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Den tidligste tog fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen afgår ved 00.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Den seneste tog fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen afgår ved 19.40. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 60,25 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Der er i gennemsnit 2 fra Freiburg im Breisgau at gå til Villingen-Schwenningen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen er 1 t. og 34 min..
Er der en direkte tog fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen?
Ja, der er en direkte tog mellem Freiburg im Breisgau og Villingen-Schwenningen.
Hvad er CO2-emissionerne for Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen af tog?
tog-rejsen fra Freiburg im Breisgau til Villingen-Schwenningen skaber 3.38kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Freiburg im Breisgau

Populære ruter

Weekendudflugter fra Freiburg im Breisgau

Internationale ruter fra Freiburg im Breisgau og nærliggende områder

Andre destinationer fra Freiburg im Breisgau

Hovedruter til Villingen-Schwenningen

Relaterede ruter

Andre populære ruter