Tog München - Marzling priser fra 206,04 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

München til Marzling af tog

Rejsen fra München til Marzling by tog er 34,29 km og tager 0 t. og 58 min.. Der er 164 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 03.13 og den sidste kl 22.44. Det er muligt at rejse fra München til Marzling med tog for så lidt som 206,04 kr. eller så meget som 206,04 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 206,04 kr..

Laveste pris206,04 kr.
Rejsens varighed0 t. og 58 min.
Tilslutning pr. dag164
Laveste pris206,04 kr.
Højeste pris206,04 kr.
Første afgang03.13
Sidste afgang22.44
Afstand34,29 km
AfgangMünchen
AnkomstMarzling
TransportørerDB - Regionalbahn, DB - Regional Express

Tog Billetter fra Munich til Marzling

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Munich til Marzling

Billige tog billetter fra München til Marzling
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra München til Marzling.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra München til Marzling, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra München til Marzling.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Munich til Marzling rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra München til Marzling

De billigste München - Marzling togbilletter kan findes for så lavt som 143,63 kr., hvis du er heldig, eller 200,37 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 299,47 kr..

Find den bedste dag at rejse til Marzling med tog

Når du rejser til Marzling med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Regionalbahn er en type togforbindelse i Tyskland, der kører på regionale ruter, der forbinder mindre byer og byer med større. Disse tog er normalt langsommere end intercitytog, men de holder flere stop og er mere overkommelige. Regionalbahn-tog drives af forskellige selskaber, herunder Deutsche Bahn, og de tilbyder enkelt- og flerdagsbilletter. Togene bruges ofte af pendlere og turister, der gerne vil udforske landskabet og mindre byer.

Tjenester ombord på DB - Regionalbahn, DB - Regional Express fra München til Marzling
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra München til Marzling med train.
Faciliteter DB - Regionalbahn DB - Regional Express
quiet_zone Stille zone check check
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check cross
accessibility Tilgængelighed check check
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
bicycle Cykel check check
sleeper_couchette Sovende check check

München til Marzling CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
2.4kg
Bus
2.57kg
Fly
6.86kg
Bil
5.49kg
Hvad er CO2-emissionerne for München til Marzling med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem München og Marzling er 2.4kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem München og Marzling? Ved at tage toget mellem München og Marzling sparer du 4.46kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.17kg i forhold til bussen og 3.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra München til Marzling?
En tog-billet fra München til Marzling er 206,04 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 206,04 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra München til Marzling?
Den billigste billet, du kan få fra München til Marzling, er 206,04 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem München og Marzling ved tog?
München til Marzling er 34,29 km.
Hvor længe varer tog mellem München og Marzling?
München til Marzling er i gennemsnit 0 t. og 58 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 32 min..
Hvilke virksomheder opererer fra München til Marzling?
München til Marzling er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Regionalbahn, DB - Regional Express, Alex - Die Landerbahn levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra München til Marzling?
München til Marzling har i gennemsnit 164 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra München til Marzling?
Den tidligste tog fra München til Marzling afgår ved 03.13. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra München til Marzling?
Den seneste tog fra München til Marzling afgår ved 22.44. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra München til Marzling?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 206,04 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra München til Marzling?
Der er i gennemsnit 6 fra München at gå til Marzling.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem München til Marzling af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem München og Marzling er 0 t. og 32 min..
Er der en direkte tog fra München til Marzling?
Ja, der er en direkte tog mellem München og Marzling.
Hvad er CO2-emissionerne for München til Marzling af tog?
tog-rejsen fra München til Marzling skaber 2.4kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra München

Populære ruter

Weekendudflugter fra München

Internationale ruter fra München og nærliggende områder

Andre destinationer fra München

Relaterede ruter

Andre populære ruter