Tog Porto - Pocinho priser fra 33,25 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Porto til Pocinho af tog

Rejsen fra Porto til Pocinho by tog er 450,07 km og tager 3 t. og 22 min.. Der er 10 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.55 og den sidste kl 17.25. Det er muligt at rejse fra Porto til Pocinho med tog for så lidt som 33,25 kr. eller så meget som 110,46 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 33,25 kr..

Laveste pris33,25 kr.
Rejsens varighed3 t. og 22 min.
Tilslutning pr. dag10
Laveste pris33,25 kr.
Højeste pris110,46 kr.
Første afgang06.55
Sidste afgang17.25
Afstand450,07 km
AfgangPorto
AnkomstPocinho
TransportørerCPPT

Med virail de billigste togbilletter fra Porto til Pocinho.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Porto til Pocinho i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Porto til Pocinho?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Porto til Pocinho også for kun 33,25 kr., mens den gennemsnitlige pris er 95,06 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Porto til Pocinho?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Porto -. Pocinho

Hvor lang tid vil det tage dig fra Porto til Pocinho med tog og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Porto og Pocinho tage 3 t. og 22 min.. Det første tog afgår kl 06.55, mens den sidste er ved 17.25 I gennemsnit tager det 3 t. og 22 min. at komme til Pocinho med tog, men du bliver nødt 3 t. og 10 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :06.55, mens den sidste blade :Porto på 17.25.

Hvilke stationer gør togene til Pocinho orlov fra?

De tog til Pocinho kan efterlade fra Porto - Campanhã,Porto (Aeroporto),Porto Casa Da Musica,Porto, Aliados og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Porto til Pocinho
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Porto til Pocinho.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Porto til Pocinho, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Porto til Pocinho.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Porto til Pocinho

De billigste Porto - Pocinho togbilletter kan findes for så lavt som 85,39 kr., hvis du er heldig, eller 96,18 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 101,98 kr..

Find den bedste dag at rejse til Pocinho med tog

Når du rejser til Pocinho med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på CPPT fra Porto til Pocinho
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Porto til Pocinho med train.
Faciliteter CPPT
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Porto til Pocinho CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
31.5kg
Bus
33.76kg
Fly
90.01kg
Bil
72.01kg
Hvad er CO2-emissionerne for Porto til Pocinho med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Porto og Pocinho er 31.5kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Porto og Pocinho? Ved at tage toget mellem Porto og Pocinho sparer du 58.51kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.26kg i forhold til bussen og 40.51kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Porto til Pocinho?
En tog-billet fra Porto til Pocinho er 95,06 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 33,25 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Porto til Pocinho?
Den billigste billet, du kan få fra Porto til Pocinho, er 33,25 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Porto og Pocinho ved tog?
Porto til Pocinho er 450,07 km.
Hvor længe varer tog mellem Porto og Pocinho?
Porto til Pocinho er i gennemsnit 3 t. og 22 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 10 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Porto til Pocinho?
Porto til Pocinho har i gennemsnit 10 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Porto til Pocinho?
Den tidligste tog fra Porto til Pocinho afgår ved 06.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Porto til Pocinho?
Den seneste tog fra Porto til Pocinho afgår ved 17.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Porto til Pocinho?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 33,25 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Porto til Pocinho?
Der er i gennemsnit 6 fra Porto at gå til Pocinho.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Porto til Pocinho af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Porto og Pocinho er 3 t. og 10 min..
Er der en direkte tog fra Porto til Pocinho?
Ja, der er en direkte tog mellem Porto og Pocinho.
Hvad er CO2-emissionerne for Porto til Pocinho af tog?
tog-rejsen fra Porto til Pocinho skaber 31.5kg CO2-emissioner.