Tog Nürnberg - Garmisch-Partenkirchen priser fra 215,71 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen af tog

Rejsen fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen by tog er 218,43 km og tager 5 t. og 16 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.55 og den sidste kl 04.51. Det er muligt at rejse fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen med tog for så lidt som 215,71 kr. eller så meget som 284,14 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 215,71 kr..

Laveste pris215,71 kr.
Rejsens varighed5 t. og 16 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris215,71 kr.
Højeste pris284,14 kr.
Første afgang00.55
Sidste afgang04.51
Afstand218,43 km
AfgangNürnberg
AnkomstGarmisch-Partenkirchen
TransportørerBayerische Regiobahn, DB - Regional ExpressMere

Tog Billetter fra Nuremberg til Garmisch-Partenkirchen

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Nuremberg til Garmisch-Partenkirchen

Billige tog billetter fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Nuremberg til Garmisch-Partenkirchen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen

De billigste Nürnberg - Garmisch-Partenkirchen togbilletter kan findes for så lavt som 108,75 kr., hvis du er heldig, eller 187,50 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 274,47 kr..

Find den bedste dag at rejse til Garmisch-Partenkirchen med tog

Når du rejser til Garmisch-Partenkirchen med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Bayerische Regiobahn (BRB) er et regionalt jernbaneselskab med base i Bayern, Tyskland. Det driver passagerservice på flere linjer i regionen, herunder München-Augsburg-linjen, München-Landshut-Regensburg-linjen og München-Mühldorf-Simbach-linjen. BRB blev grundlagt i 2008 som et datterselskab af Transdev Tyskland, og det er siden blevet en stor spiller på det bayerske jernbanemarked. Virksomheden driver en flåde af moderne tog, herunder elektriske multi-enheder og dieselvogne, og det har ry for at levere pålidelige og effektive tjenester til sine kunder. BRB er engageret i bæredygtig transport og har implementeret en række tiltag for at reducere dens miljøpåvirkning.

ÖBB Nightjet, der drives af de østrigske føderale jernbaner (ÖBB), tilbyder overnatning med togrejser mellem større europæiske byer, hvilket giver en bekvem og behagelig måde at rejse gennem natten på. Nightjet-togene er udstyret med sovekabiner, sofaer og sæder, hvilket giver passagererne en behagelig og bekvem måde at rejse lange afstande på, mens de sover. Tjenesten kører i hele Østrig og strækker sig til nabolande som Tyskland, Schweiz, Italien og Tjekkiet.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Regionalbahn er en type togforbindelse i Tyskland, der kører på regionale ruter, der forbinder mindre byer og byer med større. Disse tog er normalt langsommere end intercitytog, men de holder flere stop og er mere overkommelige. Regionalbahn-tog drives af forskellige selskaber, herunder Deutsche Bahn, og de tilbyder enkelt- og flerdagsbilletter. Togene bruges ofte af pendlere og turister, der gerne vil udforske landskabet og mindre byer.

Billettyper og faciliteter fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som Nightjet tilbyder, når du rejser fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen.

Seated carriage

Disse billetter er ideelle til kortere rejser i løbet af dagen, og de byder på komfortable sæder i vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Couchette

Disse billetter giver en mere overkommelig mulighed for overnatningsrejser med køjesenge i delte rum, der kan rumme op til 6 passagerer.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Sleeper cabin

Disse er de mest komfortable Nightjet-billetter, der byder på enkelt-, dobbelt- eller tredobbelte rum med senge, tæpper og puder til en god nats søvn.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Wifi-tjenesten er i øjeblikket ikke tilgængelig på Nighthet.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Private rum er tilgængelige på ÖBB Nightjets. I liggevogne kan 1-6 personer (1-3 voksne; maks. 5 børn op til 14 år) rejse til en lav fast takst. For alles komfort er der desuden en stille tid fra kl. 22.00 til kl. 08.00. Hovedlys i sove- og liggesektioner bør være slukket i denne periode.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Udover standardudtag tilbyder den nye Nightjet USB-opladning og induktive ladestationer.
luggage Bagage open icon close icon
Når du rejser med et ÖBB Nightjet-tog, må du kun tjekke en kuffert og et stykke håndbagage. Sørg for, at din bagage opbevares på en måde, der ikke generer eller hindrer andre. Husk retningslinjerne for bagageopbevaring: Genstande, der nemt kan opbevares, skal ligge i de overliggende stativer, mens større bagage skal placeres under sædet eller i dertil beregnede bagagebærere. Hold altid passager, døre og flugtveje fri for alles sikkerhed.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Visse ruter tilbyder busser med kørestolsvenlige rum og nærliggende toiletter, der kan rumme en passager med kørestol og en ledsager.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Dagbusrejsende kan købe snacks og drikkevarer fra personalet ombord. Indehavere af liggestole får mineralvand og en wienermorgenmad. Sovekabinepassagerer nyder en velkomstdrink, aftensnack, mineralvand og en tilpasset morgenmad. Specifikke diætønsker til Nightjet-måltider skal sendes via e-mail mindst 72 timer før afgang.
air_con Aircondition open icon close icon
Hvert rum i sove-, ligge- og siddevogne har individuelle styringer af aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
På Nightjets, der forbinder Tyskland, Østrig og Schweiz, er cykler velkomne med en specifik billet og reservation. ÖBB Nightjet tillader også ting som klapvogne og musikinstrumenter. Brug ÖBB-tjenesten til at transportere cykler i Østrig. Foldecykler er gratis, hvis de er inden for 110 cm x 80 cm x 40 cm. Sørg for, at el-cykelbatterier er opladet, og bemærk, at cykler ikke kan være på busser under jernbaneafbrydelser.
Tjenester ombord på Bayerische Regiobahn, DB - Regional Express, DB - Regionalbahn fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen med train.
Faciliteter Bayerische Regiobahn DB - Regional Express DB - Regionalbahn Nightjet
quiet_zone Stille zone check check check check
wifi Trådløst internet check check check check
power_sockets Strømstik check check check check
accessibility Tilgængelighed check check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check check
air_con Aircondition check check check check
bicycle Cykel check check check check
sleeper_couchette Sovende check check check check
luggage Bagage cross cross check check

Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.29kg
Bus
16.38kg
Fly
43.69kg
Bil
34.95kg
Hvad er CO2-emissionerne for Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen er 15.29kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen? Ved at tage toget mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen sparer du 28.4kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.09kg i forhold til bussen og 19.66kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
En tog-billet fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen er 249,93 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 215,71 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Den billigste billet, du kan få fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen, er 215,71 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen ved tog?
Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen er 218,43 km.
Hvor længe varer tog mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen?
Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen er i gennemsnit 5 t. og 16 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 33 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail Bayerische Regiobahn, DB - Regional Express, DB - Regionalbahn, Nightjet, Go-Ahead Bayern levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Den tidligste tog fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen afgår ved 00.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Den seneste tog fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen afgår ved 04.51. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 215,71 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen er 3 t. og 33 min..
Er der en direkte tog fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen?
Ja, der er en direkte tog mellem Nürnberg og Garmisch-Partenkirchen.
Hvad er CO2-emissionerne for Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen af tog?
tog-rejsen fra Nürnberg til Garmisch-Partenkirchen skaber 15.29kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Nürnberg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Nürnberg

Internationale ruter fra Nürnberg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Nürnberg

Hovedruter til Garmisch-Partenkirchen

Relaterede ruter

Andre populære ruter