Tog Istanbul - Ankara priser fra 74,09 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

74,46 kr.
74,46 kr.
74,46 kr.

Istanbul til Ankara af tog

Rejsen fra Istanbul til Ankara by tog er 352,35 km og tager 4 t. og 33 min.. Der er 35 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.00 og den sidste kl 23.41. Det er muligt at rejse fra Istanbul til Ankara med tog for så lidt som 74,09 kr. eller så meget som 101,61 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 74,09 kr..

Laveste pris74,09 kr.
Rejsens varighed4 t. og 33 min.
Tilslutning pr. dag35
Laveste pris74,09 kr.
Højeste pris101,61 kr.
Første afgang06.00
Sidste afgang23.41
Afstand352,35 km
AfgangIstanbul
AnkomstAnkara
TransportørerTCDD

Tog Billetter fra Istanbul til Ankara

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Istanbul til Ankara på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Istanbul til Ankara?

I gennemsnit tog billetter fra Istanbul til Ankara omkostninger 90,60 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 74,09 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Istanbul til Ankara med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Istanbul til Ankara tilbydes af .

Hvad tid gøre togene til Ankara orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem Istanbul og Ankara tage 4 t. og 33 min.. Det første tog afgår kl 06.00, mens den sidste er ved 23.41 Det første tog til Ankara blade på 06.00, mens den sidste på 23.41. I gennemsnit, rejsen varer 4 t. og 33 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Ankara i 3 t. og 43 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Istanbul til Ankara?

De tog til Ankara kan efterlade fra Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST) og ankommer til Esenboğa International Airport, ESB.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Istanbul til Ankara

Billige tog billetter fra Istanbul til Ankara
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Istanbul til Ankara.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Istanbul til Ankara, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Istanbul til Ankara.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Istanbul til Ankara rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 77,36 kr. til 92,46 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 16% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Istanbul til Ankara

De billigste Istanbul - Ankara togbilletter kan findes for så lavt som 56,90 kr., hvis du er heldig, eller 79,55 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 111,50 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ankara med tog

Når du rejser til Ankara med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på TCDD fra Istanbul til Ankara
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Istanbul til Ankara med train.
Faciliteter TCDD
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Istanbul til Ankara CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
24.66kg
Bus
26.43kg
Fly
70.47kg
Bil
56.38kg
Hvad er CO2-emissionerne for Istanbul til Ankara med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Istanbul og Ankara er 24.66kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Istanbul og Ankara? Ved at tage toget mellem Istanbul og Ankara sparer du 45.81kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.77kg i forhold til bussen og 31.72kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Istanbul til Ankara?
En tog-billet fra Istanbul til Ankara er 90,60 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 74,09 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Istanbul til Ankara?
Den billigste billet, du kan få fra Istanbul til Ankara, er 74,09 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Istanbul og Ankara ved tog?
Istanbul til Ankara er 352,35 km.
Hvor længe varer tog mellem Istanbul og Ankara?
Istanbul til Ankara er i gennemsnit 4 t. og 33 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 43 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Istanbul til Ankara?
Istanbul til Ankara har i gennemsnit 35 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Istanbul til Ankara?
Den tidligste tog fra Istanbul til Ankara afgår ved 06.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Istanbul til Ankara?
Den seneste tog fra Istanbul til Ankara afgår ved 23.41. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Istanbul til Ankara?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 74,09 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Istanbul til Ankara?
Der er i gennemsnit 35 fra Istanbul at gå til Ankara.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Istanbul til Ankara af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Istanbul og Ankara er 3 t. og 43 min..
Er der en direkte tog fra Istanbul til Ankara?
Ja, der er en direkte tog mellem Istanbul og Ankara.
Hvad er CO2-emissionerne for Istanbul til Ankara af tog?
tog-rejsen fra Istanbul til Ankara skaber 24.66kg CO2-emissioner.