Tog Kaliningrad - Tjumen priser fra 159,18 kr.

Start fra
159,18 kr.

Kaliningrad til Tjumen af tog

Rejsen fra Kaliningrad til Tjumen by tog er 2.768,92 km og tager 62 t. og 0 min.. Der er 9 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 12.20 og den sidste kl 21.30. Det er muligt at rejse fra Kaliningrad til Tjumen med tog for så lidt som 159,18 kr. eller så meget som 7.803,88 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 159,18 kr..

Laveste pris159,18 kr.
Rejsens varighed62 t. og 0 min.
Tilslutning pr. dag9
Laveste pris159,18 kr.
Højeste pris7.803,88 kr.
Første afgang12.20
Sidste afgang21.30
Afstand2.768,92 km
AfgangKaliningrad
AnkomstTjumen
TransportørerRZD

Med virail de billigste togbilletter fra Kaliningrad til Tjumen.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Kaliningrad til Tjumen?

I gennemsnit tog billetter fra Kaliningrad til Tjumen omkostninger 399,73 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 159,18 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Kaliningrad til Tjumen med tog?

For at komme til Tjumen med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid vil det tage dig fra Kaliningrad til Tjumen med tog og hvornår togene forlader?

Det første tog til Tjumen blade på 12.20, mens den sidste på 21.30. For at komme fra Kaliningrad til Tjumen med tog, skal du 62 t. og 0 min.. Det første tog til Tjumen blade på 12.20, mens den sidste på 21.30. I gennemsnit, rejsen varer 62 t. og 0 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Tjumen i 54 t. og 56 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Kaliningrad og Tjumen?

Du kan tage toget til Tjumen på , som ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Kaliningrad til Tjumen
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kaliningrad til Tjumen.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kaliningrad til Tjumen, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kaliningrad til Tjumen.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Kaliningrad til Tjumen

De billigste Kaliningrad - Tjumen togbilletter kan findes for så lavt som 253,72 kr., hvis du er heldig, eller 391,39 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 561,59 kr..

Find den bedste dag at rejse til Tjumen med tog

Når du rejser til Tjumen med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Kaliningrad til Tjumen CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
193.82kg
Bus
207.67kg
Fly
553.78kg
Bil
443.03kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kaliningrad til Tjumen med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kaliningrad og Tjumen er 193.82kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kaliningrad og Tjumen? Ved at tage toget mellem Kaliningrad og Tjumen sparer du 359.96kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 13.85kg i forhold til bussen og 249.21kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Kaliningrad til Tjumen?
En tog-billet fra Kaliningrad til Tjumen er 399,73 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 159,18 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Kaliningrad til Tjumen?
Den billigste billet, du kan få fra Kaliningrad til Tjumen, er 159,18 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Kaliningrad og Tjumen ved tog?
Kaliningrad til Tjumen er 2.768,92 km.
Hvor længe varer tog mellem Kaliningrad og Tjumen?
Kaliningrad til Tjumen er i gennemsnit 62 t. og 0 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 54 t. og 56 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Kaliningrad til Tjumen?
Kaliningrad til Tjumen har i gennemsnit 9 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Kaliningrad til Tjumen?
Den tidligste tog fra Kaliningrad til Tjumen afgår ved 12.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Kaliningrad til Tjumen?
Den seneste tog fra Kaliningrad til Tjumen afgår ved 21.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Kaliningrad til Tjumen?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 159,18 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Kaliningrad til Tjumen?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra Kaliningrad for at gå til Tjumen. Du kan gå fra Bus station Kaliningrad, Autowokzal Kaliningrad, og du kan nå frem til Bus station Tyumen, Tyumen' Аэропорт "рощино", Тюмень.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Kaliningrad til Tjumen af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Kaliningrad og Tjumen er 54 t. og 56 min..
Er der en direkte tog fra Kaliningrad til Tjumen?
Ja, der er en direkte tog mellem Kaliningrad og Tjumen.
Hvad er CO2-emissionerne for Kaliningrad til Tjumen af tog?
tog-rejsen fra Kaliningrad til Tjumen skaber 193.82kg CO2-emissioner.