Tog Gdańsk - Malbork priser fra 17,03 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Gdańsk til Malbork af tog

Rejsen fra Gdańsk til Malbork by tog er 43,03 km og tager 0 t. og 42 min.. Der er 36 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.04 og den sidste kl 22.10. Det er muligt at rejse fra Gdańsk til Malbork med tog for så lidt som 17,03 kr. eller så meget som 157,39 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 17,03 kr..

Laveste pris17,03 kr.
Rejsens varighed0 t. og 42 min.
Tilslutning pr. dag36
Laveste pris17,03 kr.
Højeste pris157,39 kr.
Første afgang00.04
Sidste afgang22.10
Afstand43,03 km
AfgangGdańsk
AnkomstMalbork
TransportørerPOLREGIO, PKP

Tog Billetter fra Gdańsk til Malbork

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

Sammenlign bedste tog priserne fra Gdańsk til Malbork.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Gdańsk til Malbork. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Gdańsk til Malbork?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Gdańsk til Malbork er af 77,28 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Gdańsk til Malbork kan være omkring 17,03 kr..

Tog fra Gdańsk til Malbork: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Gdańsk -. Malbork

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Gdańsk til Malbork planlagt?

Det første tog til Malbork blade på 00.04, mens den sidste på 22.10. For at komme fra Gdańsk til Malbork med tog, skal du 0 t. og 42 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 0 t. og 42 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Malbork i 0 t. og 25 min.. Det første tog kører fra Gdańsk på 00.04, mens den sidste blade på 22.10.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Gdańsk - Malbork?

Togene til Malbork forlade Gdańsk fra Gdańsk Wrzeszcz,Gdańsk,Gdańsk Lech Wałęsa Airport, GDN,Gdansk Glowny og ankommer i Malbork Coach Station.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Gdańsk til Malbork

Billige tog billetter fra Gdańsk til Malbork
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Gdańsk til Malbork.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Gdańsk til Malbork, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Gdańsk til Malbork.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Gdańsk til Malbork rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 26,03 kr. til 59,13 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 56% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Gdańsk til Malbork

De billigste Gdańsk - Malbork togbilletter kan findes for så lavt som 50,65 kr., hvis du er heldig, eller 57,27 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 63,67 kr..

Find den bedste dag at rejse til Malbork med tog

Når du rejser til Malbork med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

POLREGIO er en regional togforbindelse i Polen, der forbinder forskellige byer og byer i landet. Det drives af de polske statsbaner (PKP) og tilbyder overkommelige og bekvemme transportmuligheder for både lokale og turister. POLREGIO-tog giver forbindelser til større byer som Warszawa, Krakow, Gdansk og Poznan. REGIO (R), REGIOplus, interREGIO (IR) og REGIOekspres (RE) er forskellige togtyper, der drives af POLREGIO.

Tjenester ombord på POLREGIO, PKP fra Gdańsk til Malbork
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Gdańsk til Malbork med train.
Faciliteter POLREGIO PKP
wifi Trådløst internet check check
luggage Bagage check check
accessibility Tilgængelighed check check
bicycle Cykel check check
quiet_zone Stille zone cross check
power_sockets Strømstik cross check
food_and_drink Mad og drikke cross check
air_con Aircondition cross check

Gdańsk til Malbork CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.01kg
Bus
3.23kg
Fly
8.61kg
Bil
6.89kg
Hvad er CO2-emissionerne for Gdańsk til Malbork med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Gdańsk og Malbork er 3.01kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Gdańsk og Malbork? Ved at tage toget mellem Gdańsk og Malbork sparer du 5.6kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.22kg i forhold til bussen og 3.88kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Gdańsk til Malbork?
En tog-billet fra Gdańsk til Malbork er 77,28 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 17,03 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Gdańsk til Malbork?
Den billigste billet, du kan få fra Gdańsk til Malbork, er 17,03 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Gdańsk og Malbork ved tog?
Gdańsk til Malbork er 43,03 km.
Hvor længe varer tog mellem Gdańsk og Malbork?
Gdańsk til Malbork er i gennemsnit 0 t. og 42 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 25 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Gdańsk til Malbork?
Gdańsk til Malbork er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail POLREGIO, PKP levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Gdańsk til Malbork?
Gdańsk til Malbork har i gennemsnit 36 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Gdańsk til Malbork?
Den tidligste tog fra Gdańsk til Malbork afgår ved 00.04. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Gdańsk til Malbork?
Den seneste tog fra Gdańsk til Malbork afgår ved 22.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Gdańsk til Malbork?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 17,03 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Gdańsk til Malbork?
Der er i gennemsnit 36 fra Gdańsk at gå til Malbork.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Gdańsk til Malbork af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Gdańsk og Malbork er 0 t. og 25 min..
Er der en direkte tog fra Gdańsk til Malbork?
Ja, der er en direkte tog mellem Gdańsk og Malbork.
Hvad er CO2-emissionerne for Gdańsk til Malbork af tog?
tog-rejsen fra Gdańsk til Malbork skaber 3.01kg CO2-emissioner.