Find et tog fra Kempten (Allgäu) til Dresden

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Kempten (Allgäu) til Dresden af tog

Rejsen fra Kempten (Allgäu) til Dresden by tog er 445,43 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Kempten (Allgäu) til Dresden med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand445,43 km
AfgangKempten (Allgäu)
AnkomstDresden
Billige tog billetter fra Kempten (Allgäu) til Dresden
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kempten (Allgäu) til Dresden.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kempten (Allgäu) til Dresden, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kempten (Allgäu) til Dresden.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Kempten (Allgäu) til Dresden CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
31.18kg
Bus
33.41kg
Fly
89.09kg
Bil
71.27kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kempten (Allgäu) til Dresden med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kempten (Allgäu) og Dresden er 31.18kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kempten (Allgäu) og Dresden? Ved at tage toget mellem Kempten (Allgäu) og Dresden sparer du 57.91kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.23kg i forhold til bussen og 40.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Kempten (Allgäu) og Dresden ved tog?
Kempten (Allgäu) til Dresden er 445,43 km.
Er der en direkte tog fra Kempten (Allgäu) til Dresden?
Ja, der er en direkte tog mellem Kempten (Allgäu) og Dresden.
Hvad er CO2-emissionerne for Kempten (Allgäu) til Dresden af tog?
tog-rejsen fra Kempten (Allgäu) til Dresden skaber 31.18kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kempten (Allgäu)

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kempten (Allgäu)

Internationale ruter fra Kempten (Allgäu) og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kempten (Allgäu)

Hovedruter til Dresden

Andre populære ruter