Tog Toruń - Stettin priser fra 106,37 kr.

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Toruń til Stettin af tog

Rejsen fra Toruń til Stettin by tog er 273,5 km og tager 6 t. og 30 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.03 og den sidste kl 16.58. Det er muligt at rejse fra Toruń til Stettin med tog for så lidt som 106,37 kr. eller så meget som 2.569,63 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 106,37 kr..

Laveste pris106,37 kr.
Rejsens varighed6 t. og 30 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris106,37 kr.
Højeste pris2.569,63 kr.
Første afgang05.03
Sidste afgang16.58
Afstand273,5 km
AfgangToruń
AnkomstStettin
TransportørerNorwegian Air Shuttle, POLREGIOMere

Tog Billetter fra Torun til Szczecin

Afgangsdato
søndag den 16. jun. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Toruń til Stettin på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Stettin. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Toruń til Stettin, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Toruń til Stettin?

I gennemsnit tog billetter fra Toruń til Stettin omkostninger 607,63 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 106,37 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Toruń til Stettin med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Toruń og Stettin.

Hvor lang tid tager det fra Toruń til Stettin og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Toruń og Stettin tage 6 t. og 30 min.. Det første tog afgår kl 05.03, mens den sidste er ved 16.58 Mens det første tog til Stettin blade på 05.03, er den sidste planlagt til 16.58. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 6 t. og 30 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Stettin i 4 t. og 3 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Toruń - Stettin?

Du kan tage toget til Stettin på Toruń Miasto,Torun (Thorn), Busbhf.,Toruń Główny, som ankommer til Szczecin, Dąbie,Szczecin Warzymice Osiedle Kresy 11,Szczecin Główny,Szczecin Train Station.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Torun til Szczecin

Billige tog billetter fra Toruń til Stettin
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Toruń til Stettin.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Toruń til Stettin, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Toruń til Stettin.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Torun til Szczecin rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 119,09 kr. til 175,99 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 32% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Toruń til Stettin

De billigste Toruń - Stettin togbilletter kan findes for så lavt som 141,18 kr., hvis du er heldig, eller 161,02 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 173,46 kr..

Find den bedste dag at rejse til Stettin med tog

Når du rejser til Stettin med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

I 2001 blev PKP-gruppen dannet som et resultat af omstrukturering af de statsejede polske jernbaner i overensstemmelse med direktiver fra EU. Selskabet driver forskellige typer tog, herunder Intercity-, Express-, Regional-, Pendolino- og EuroNight-tog. PKP driver også højhastighedstog under varemærket "Pendolino", som kan nå hastigheder på op til 250 km/t.

POLREGIO er en regional togforbindelse i Polen, der forbinder forskellige byer og byer i landet. Det drives af de polske statsbaner (PKP) og tilbyder overkommelige og bekvemme transportmuligheder for både lokale og turister. POLREGIO-tog giver forbindelser til større byer som Warszawa, Krakow, Gdansk og Poznan. REGIO (R), REGIOplus, interREGIO (IR) og REGIOekspres (RE) er forskellige togtyper, der drives af POLREGIO.

Billettyper og faciliteter fra Toruń til Stettin

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som PKP tilbyder, når du rejser fra Toruń til Stettin.

Second Class

Andenklasses billetter på PKP Intercity er mere overkommelige, tilbyder standardsæder med grundlæggende bekvemmeligheder og kan være mere overfyldte i spidsbelastningsperioder.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Førsteklasses billetter på PKP-tog tilbyder større, mere komfortable sæder med mere benplads, bedre faciliteter og faciliteter, gratis snacks og drikkevarer og en roligere atmosfære, men er dyrere.
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Alle indenlandske Express InterCity-tog tilbyder nu gratis Wi-Fi, ligesom udvalgte internationale ruter til Berlin og Wien, takket være et partnerskab med T-Mobile, en førende mobiloperatør i Polen.
quiet_zone Stille zone open icon close icon
Den stille zone, uden ekstra omkostninger, er placeret i vogn nr. 7 på hvert Express InterCity Premium-tog med plads til 61 sæder.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Passagerer kan få adgang til elektriske stikkontakter, med rigelige stikkontakter tilgængelige i både PKP przewozy regionalne og PKP inter-regionalne.
luggage Bagage open icon close icon
Du kan drage fordel af gratis tilladt bagage på deres rejser. Dette inkluderer små og nemme at transportere genstande, der passer i overhead- og under-sædets rum. Men hvis bagagen er for stor til at passe i disse rum, vil der være et gebyr på PLN 5,81 pr. Så du bør huske størrelsen på deres bagage, før du går ombord på toget for at undgå ekstra gebyrer.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
PKP Intercity tilbyder udpegede siddepladser til handicappede personer eller personer med nedsat mobilitet, med specifikke tildelinger baseret på vogntype. På EIP-tog er det tilrådeligt for sådanne passagerer at bestille mindst 2 dage i forvejen, selvom sæder til kørestolsbrugere forbliver konstant tilgængelige. De, der bruger kørestole, kan også købe billetter direkte ombord på EIP-togene, hvis udpegede pladser forbliver åbne. Derudover har nogle togstrækninger vogne tilpasset kørestolsbrugere. Det er vigtigt at bemærke, at hvis en handicappet passager rejser med en hjælpehund, er de forpligtet til at reservere hele kupeen i liggevogne.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Hver rejsende modtager en gratis drink uanset klasse, mens førsteklasses passagerer også nyder et måltid serveret ved deres sæde.
air_con Aircondition open icon close icon
Alle tog er udstyret med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
Du har lov til at transportere visse genstande gratis, mens du rejser med tog. Det drejer sig blandt andet om ting, der er nemme at have med, der passer i over- og undersædet, samt en udfoldet barnevogn, når du rejser med børn, og et par ski. Du skal dog betale et ekstra gebyr for hver cykel de medbringer, forudsat at den er udfoldet og ikke pakket.
Tjenester ombord på POLREGIO, PKP, LOT fra Toruń til Stettin
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Toruń til Stettin med train.
Faciliteter POLREGIO PKP LOT Wizz Air
wifi Trådløst internet check check check check
luggage Bagage check check check check
accessibility Tilgængelighed check check cross cross
bicycle Cykel check check cross cross
quiet_zone Stille zone cross check cross cross
power_sockets Strømstik cross check cross cross
food_and_drink Mad og drikke cross check check check
air_con Aircondition cross check cross cross

Toruń til Stettin CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
19.15kg
Bus
20.51kg
Fly
54.7kg
Bil
43.76kg
Hvad er CO2-emissionerne for Toruń til Stettin med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Toruń og Stettin er 19.15kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Toruń og Stettin? Ved at tage toget mellem Toruń og Stettin sparer du 35.55kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.36kg i forhold til bussen og 24.61kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Toruń til Stettin?
En tog-billet fra Toruń til Stettin er 607,63 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 106,37 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Toruń til Stettin?
Den billigste billet, du kan få fra Toruń til Stettin, er 106,37 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Toruń og Stettin ved tog?
Toruń til Stettin er 273,5 km.
Hvor længe varer tog mellem Toruń og Stettin?
Toruń til Stettin er i gennemsnit 6 t. og 30 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 3 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Toruń til Stettin?
Toruń til Stettin er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail Norwegian Air Shuttle, POLREGIO, PKP, LOT, Wizz Air levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Toruń til Stettin?
Toruń til Stettin har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Toruń til Stettin?
Den tidligste tog fra Toruń til Stettin afgår ved 05.03. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Toruń til Stettin?
Den seneste tog fra Toruń til Stettin afgår ved 16.58. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Toruń til Stettin?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 106,37 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Toruń til Stettin?
Der er i gennemsnit 1 fra Toruń at gå til Stettin.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Toruń til Stettin af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Toruń og Stettin er 4 t. og 3 min..
Er der en direkte tog fra Toruń til Stettin?
Ja, der er en direkte tog mellem Toruń og Stettin.
Hvad er CO2-emissionerne for Toruń til Stettin af tog?
tog-rejsen fra Toruń til Stettin skaber 19.15kg CO2-emissioner.