Find et tog fra Salzburg til Wagrain

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Salzburg til Wagrain af tog

Rejsen fra Salzburg til Wagrain by tog er 55,1 km og tager 0 t. og 19 min.. Der er 6 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.42 og den sidste kl 07.08. Det er muligt at rejse fra Salzburg til Wagrain med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 19 min.
Tilslutning pr. dag6
Første afgang05.42
Sidste afgang07.08
Afstand55,1 km
AfgangSalzburg
AnkomstWagrain
TransportørerÖBB

Med virail de billigste togbilletter fra Salzburg til Wagrain.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Salzburg til Wagrain i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Salzburg til Wagrain?

I gennemsnit tog billetter fra Salzburg til Wagrain omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Salzburg til Wagrain?

For at komme til Wagrain med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvad tid gøre togene til Wagrain orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 0 t. og 19 min. at nå Wagrain. Den tidligste Toget kører Salzburg på 05.42, mens den sidste blade på 07.08. Med de hurtigste forbindelser vil du være i Wagrain i 0 t. og 14 min., men i gennemsnit tager 0 t. og 19 min.. Den første tog ledes til Wagrainy er på 05.42, mens den sidste blade Salzburg på 07.08.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Salzburg til Wagrain?

Togene til Wagrain forlade Salzburg fra Salzburg Hbf,Salzburg Gnigl Bahnhof,Salzburg South,Salzburg Airport og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Salzburg til Wagrain
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Salzburg til Wagrain.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Salzburg til Wagrain, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Salzburg til Wagrain.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Salzburg til Wagrain

De billigste Salzburg - Wagrain togbilletter kan findes for så lavt som 22,31 kr., hvis du er heldig, eller 32,06 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 37,94 kr..

Find den bedste dag at rejse til Wagrain med tog

Når du rejser til Wagrain med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på ÖBB fra Salzburg til Wagrain
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Salzburg til Wagrain med train.
Faciliteter ÖBB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Salzburg til Wagrain CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.86kg
Bus
4.13kg
Fly
11.02kg
Bil
8.82kg
Hvad er CO2-emissionerne for Salzburg til Wagrain med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Salzburg og Wagrain er 3.86kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Salzburg og Wagrain? Ved at tage toget mellem Salzburg og Wagrain sparer du 7.16kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.27kg i forhold til bussen og 4.96kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Salzburg og Wagrain ved tog?
Salzburg til Wagrain er 55,1 km.
Hvor længe varer tog mellem Salzburg og Wagrain?
Salzburg til Wagrain er i gennemsnit 0 t. og 19 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 14 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Salzburg til Wagrain?
Salzburg til Wagrain har i gennemsnit 6 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Salzburg til Wagrain?
Den tidligste tog fra Salzburg til Wagrain afgår ved 05.42. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Salzburg til Wagrain?
Den seneste tog fra Salzburg til Wagrain afgår ved 07.08. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Salzburg til Wagrain?
Der er i gennemsnit 6 fra Salzburg at gå til Wagrain.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Salzburg til Wagrain af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Salzburg og Wagrain er 0 t. og 14 min..
Er der en direkte tog fra Salzburg til Wagrain?
Ja, der er en direkte tog mellem Salzburg og Wagrain.
Hvad er CO2-emissionerne for Salzburg til Wagrain af tog?
tog-rejsen fra Salzburg til Wagrain skaber 3.86kg CO2-emissioner.