Tog Washington - New York priser fra 121,47 kr.

Start fra
121,47 kr.

Washington til New York af tog

Rejsen fra Washington til New York by tog er 328,86 km og tager 3 t. og 29 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.05 og den sidste kl 23.00. Det er muligt at rejse fra Washington til New York med tog for så lidt som 121,47 kr. eller så meget som 2.419,01 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 121,47 kr..

Laveste pris121,47 kr.
Rejsens varighed3 t. og 29 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris121,47 kr.
Højeste pris2.419,01 kr.
Første afgang04.05
Sidste afgang23.00
Afstand328,86 km
AfgangWashington
AnkomstNew York
TransportørerAmtrak

Tog Billetter fra Washington, DC til New York, NY

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Billige flybilletter tog fra Washington til New York på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Washington til New York?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Washington til New York til 121,47 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til New York omkostninger i gennemsnit 752,46 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Washington y til New York med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Washington og New York.

Hvad tid gøre togene til New York orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 3 t. og 29 min. at nå New York. Den tidligste Toget kører Washington på 04.05, mens den sidste blade på 23.00. Med de hurtigste forbindelser vil du være i New York i 2 t. og 34 min., men i gennemsnit tager 3 t. og 29 min.. Den første tog ledes til New Yorky er på 04.05, mens den sidste blade Washington på 23.00.

I hvilke stationer kan du tage toget til New York og hvor vil du ankommer?

De tog til New York vil efterlade fra og vil ankomme til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Washington, DC til New York, NY

Billige tog billetter fra Washington til New York
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Washington til New York.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Washington til New York, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Washington til New York.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Washington, DC til New York, NY rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 194,21 kr. til 952,55 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 80% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Washington til New York

De billigste Washington - New York togbilletter kan findes for så lavt som 264,80 kr., hvis du er heldig, eller 383,14 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 722,11 kr..

Find den bedste dag at rejse til New York med tog

Når du rejser til New York med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Amtrak fra Washington til New York
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Washington til New York med train.
Faciliteter Amtrak
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Washington til New York CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
23.02kg
Bus
24.66kg
Fly
65.77kg
Bil
52.62kg
Hvad er CO2-emissionerne for Washington til New York med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Washington og New York er 23.02kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Washington og New York? Ved at tage toget mellem Washington og New York sparer du 42.75kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.64kg i forhold til bussen og 29.6kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Washington til New York?
En tog-billet fra Washington til New York er 752,46 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 121,47 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Washington til New York?
Den billigste billet, du kan få fra Washington til New York, er 121,47 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Washington og New York ved tog?
Washington til New York er 328,86 km.
Hvor længe varer tog mellem Washington og New York?
Washington til New York er i gennemsnit 3 t. og 29 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 34 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Washington til New York?
Washington til New York har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Washington til New York?
Den tidligste tog fra Washington til New York afgår ved 04.05. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Washington til New York?
Den seneste tog fra Washington til New York afgår ved 23.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Washington til New York?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 121,47 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Washington til New York?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Washington for at gå til New York. Du kan gå fra Baltimore/Washington International Airport, Ronald Reagan National Airport, Union Station, og du kan nå frem til LaGuardia Airport, New York Port Authority Bus Station, Newark Airport Amtrak, Penn Station, John F. Kennedy International Airport.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Washington til New York?
Der er i gennemsnit 7 fra Washington at gå til New York.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Washington til New York af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Washington og New York er 2 t. og 34 min..
Er der en direkte tog fra Washington til New York?
Ja, der er en direkte tog mellem Washington og New York.
Hvad er CO2-emissionerne for Washington til New York af tog?
tog-rejsen fra Washington til New York skaber 23.02kg CO2-emissioner.