Find et tog fra Svenstrup til Sorø, Sjælland

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Svenstrup til Sorø, Sjælland af tog

Rejsen fra Svenstrup til Sorø, Sjælland by tog er 201,44 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Svenstrup til Sorø, Sjælland med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand201,44 km
AfgangSvenstrup
AnkomstSorø, Sjælland
Billige tog billetter fra Svenstrup til Sorø, Sjælland
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Svenstrup til Sorø, Sjælland.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Svenstrup til Sorø, Sjælland, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Svenstrup til Sorø, Sjælland.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Svenstrup til Sorø, Sjælland CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.1kg
Bus
15.11kg
Fly
40.29kg
Bil
32.23kg
Hvad er CO2-emissionerne for Svenstrup til Sorø, Sjælland med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Svenstrup og Sorø, Sjælland er 14.1kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Svenstrup og Sorø, Sjælland? Ved at tage toget mellem Svenstrup og Sorø, Sjælland sparer du 26.19kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.01kg i forhold til bussen og 18.13kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Svenstrup og Sorø, Sjælland ved tog?
Svenstrup til Sorø, Sjælland er 201,44 km.
Er der en direkte tog fra Svenstrup til Sorø, Sjælland?
Ja, der er en direkte tog mellem Svenstrup og Sorø, Sjælland.
Hvad er CO2-emissionerne for Svenstrup til Sorø, Sjælland af tog?
tog-rejsen fra Svenstrup til Sorø, Sjælland skaber 14.1kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Svenstrup

Populære ruter

Internationale ruter fra Svenstrup og nærliggende områder

Andre destinationer fra Svenstrup

Hovedruter til Sorø, Sjælland

Andre populære ruter