Find et tog fra Tinglev til Stenstrup

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Tinglev til Stenstrup af tog

Rejsen fra Tinglev til Stenstrup by tog er 83,02 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Tinglev til Stenstrup med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand83,02 km
AfgangTinglev
AnkomstStenstrup
Billige tog billetter fra Tinglev til Stenstrup
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Tinglev til Stenstrup.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Tinglev til Stenstrup, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Tinglev til Stenstrup.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Tinglev til Stenstrup CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
5.81kg
Bus
6.23kg
Fly
16.6kg
Bil
13.28kg
Hvad er CO2-emissionerne for Tinglev til Stenstrup med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Tinglev og Stenstrup er 5.81kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Tinglev og Stenstrup? Ved at tage toget mellem Tinglev og Stenstrup sparer du 10.79kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.42kg i forhold til bussen og 7.47kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Tinglev og Stenstrup ved tog?
Tinglev til Stenstrup er 83,02 km.
Er der en direkte tog fra Tinglev til Stenstrup?
Ja, der er en direkte tog mellem Tinglev og Stenstrup.
Hvad er CO2-emissionerne for Tinglev til Stenstrup af tog?
tog-rejsen fra Tinglev til Stenstrup skaber 5.81kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Tinglev

Populære ruter

Internationale ruter fra Tinglev og nærliggende områder

Andre destinationer fra Tinglev

Hovedruter til Stenstrup

Andre populære ruter