Find et tog fra Ulfborg til Jyderup

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Ulfborg til Jyderup af tog

Rejsen fra Ulfborg til Jyderup by tog er 204,38 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Ulfborg til Jyderup med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand204,38 km
AfgangUlfborg
AnkomstJyderup
Billige tog billetter fra Ulfborg til Jyderup
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ulfborg til Jyderup.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ulfborg til Jyderup, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ulfborg til Jyderup.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Ulfborg til Jyderup CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.31kg
Bus
15.33kg
Fly
40.88kg
Bil
32.7kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ulfborg til Jyderup med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ulfborg og Jyderup er 14.31kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ulfborg og Jyderup? Ved at tage toget mellem Ulfborg og Jyderup sparer du 26.57kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.02kg i forhold til bussen og 18.39kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ulfborg og Jyderup ved tog?
Ulfborg til Jyderup er 204,38 km.
Er der en direkte tog fra Ulfborg til Jyderup?
Ja, der er en direkte tog mellem Ulfborg og Jyderup.
Hvad er CO2-emissionerne for Ulfborg til Jyderup af tog?
tog-rejsen fra Ulfborg til Jyderup skaber 14.31kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ulfborg

Populære ruter

Internationale ruter fra Ulfborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ulfborg

Hovedruter til Jyderup

Relaterede ruter

Andre populære ruter