Find et tog fra Sindal til Holbæk

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Sindal til Holbæk af tog

Rejsen fra Sindal til Holbæk by tog er 216,53 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Sindal til Holbæk med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand216,53 km
AfgangSindal
AnkomstHolbæk
Billige tog billetter fra Sindal til Holbæk
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Sindal til Holbæk.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Sindal til Holbæk, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Sindal til Holbæk.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Sindal til Holbæk CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.16kg
Bus
16.24kg
Fly
43.31kg
Bil
34.64kg
Hvad er CO2-emissionerne for Sindal til Holbæk med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Sindal og Holbæk er 15.16kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Sindal og Holbæk? Ved at tage toget mellem Sindal og Holbæk sparer du 28.15kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.08kg i forhold til bussen og 19.48kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Sindal og Holbæk ved tog?
Sindal til Holbæk er 216,53 km.
Er der en direkte tog fra Sindal til Holbæk?
Ja, der er en direkte tog mellem Sindal og Holbæk.
Hvad er CO2-emissionerne for Sindal til Holbæk af tog?
tog-rejsen fra Sindal til Holbæk skaber 15.16kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Sindal

Populære ruter

Weekendudflugter fra Sindal

Internationale ruter fra Sindal og nærliggende områder

Andre destinationer fra Sindal

Hovedruter til Holbæk

Relaterede ruter

Andre populære ruter