Bus Odense - Sibenik priser fra 535,48 kr.

Start fra
535,48 kr.

Odense til Sibenik af bus

Rejsen fra Odense til Sibenik by bus er 1.357,61 km og tager 36 t. og 20 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 00.15. Det er muligt at rejse fra Odense til Sibenik med bus for så lidt som 535,48 kr. eller så meget som 535,48 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 535,48 kr..

Laveste pris535,48 kr.
Rejsens varighed36 t. og 20 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris535,48 kr.
Højeste pris535,48 kr.
Første afgang00.15
Sidste afgang00.15
Afstand1.357,61 km
AfgangOdense
AnkomstSibenik
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Sibenik?

Rejsen fra Odense til Sibenik tager 36 t. og 20 min.. Mens den første bus afgår fra Odense på 00.15, er den sidste planlagt på 00.15. For at komme til Sibenik fra Odense med bus, vil det tage dig omkring 36 t. og 20 min., eller endda 36 t. og 20 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Odense på 00.15, mens den sidste er ved 00.15.

Billige bus billetter fra Odense til Sibenik
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Odense til Sibenik.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Odense til Sibenik, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Odense til Sibenik.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Find den bedste dag at rejse til Sibenik med bus

Når du rejser til Sibenik med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra Odense til Sibenik
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Odense til Sibenik med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

Odense til Sibenik CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
95.03kg
Bus
101.82kg
Fly
271.52kg
Bil
217.22kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Odense til Sibenik?
En bus-billet fra Odense til Sibenik er 535,48 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 535,48 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Odense til Sibenik?
Den billigste billet, du kan få fra Odense til Sibenik, er 535,48 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Odense og Sibenik ved bus?
Odense til Sibenik er 1.357,61 km.
Hvor længe varer bus mellem Odense og Sibenik?
Odense til Sibenik er i gennemsnit 36 t. og 20 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 36 t. og 20 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Odense til Sibenik?
Odense til Sibenik har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Odense til Sibenik?
Den tidligste bus fra Odense til Sibenik afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Odense til Sibenik?
Den seneste bus fra Odense til Sibenik afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Odense til Sibenik?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 535,48 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Odense til Sibenik?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Odense for at gå til Sibenik. Du kan gå fra Odense St., Holmstrup st, Odense sygehus st, og du kan nå frem til Sibenik.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Odense til Sibenik af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Odense og Sibenik er 36 t. og 20 min..
Er der en direkte bus fra Odense til Sibenik?
Ja, der er en direkte bus mellem Odense og Sibenik.
Hvad er CO2-emissionerne for Odense til Sibenik af bus?
bus-rejsen fra Odense til Sibenik skaber 101.82kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Odense

Populære ruter

Weekendudflugter fra Odense

Internationale ruter fra Odense og nærliggende områder

Andre destinationer fra Odense

Andre populære ruter