Bus Plovdiv - Istanbul priser fra 157,99 kr.

Start fra
157,99 kr.

Plovdiv til Istanbul af bus

Rejsen fra Plovdiv til Istanbul by bus er 371,82 km og tager 8 t. og 25 min.. Der er 17 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra Plovdiv til Istanbul med bus for så lidt som 157,99 kr. eller så meget som 418,92 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 157,99 kr..

Laveste pris157,99 kr.
Rejsens varighed8 t. og 25 min.
Tilslutning pr. dag17
Laveste pris157,99 kr.
Højeste pris418,92 kr.
Første afgang00.15
Sidste afgang23.59
Afstand371,82 km
AfgangPlovdiv
AnkomstIstanbul
TransportørerKâmil Koç, Arda TurMere

Bus Billetter fra Plovdiv til Istanbul

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår er busserne af linjen Plovdiv - Istanbul planlagt?

Den første bus afgår fra Plovdiv på 00.15, mens den sidste blade på 23.59. Turen tager 8 t. og 25 min.. Mens den første bus afgår kl 00.15, den sidste forlader Plovdiv på 23.59. Varigheden af ​​rejsen er i gennemsnit 8 t. og 25 min., men det kan tage dig kun 5 t. og 1 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Plovdiv til Istanbul

Billige bus billetter fra Plovdiv til Istanbul
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Plovdiv til Istanbul.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Plovdiv til Istanbul, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Plovdiv til Istanbul.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Plovdiv til Istanbul rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 158,29 kr. til 172,87 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 8% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Plovdiv til Istanbul

De billigste Plovdiv - Istanbul busbilletter kan findes for så lavt som 116,11 kr., hvis du er heldig, eller 138,85 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 175,84 kr..

Find den bedste dag at rejse til Istanbul med bus

Når du rejser til Istanbul med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Arda Tur er et tyrkisk busselskab, der driver intercity- og internationale bustjenester. Virksomheden blev grundlagt i 1998 og er siden vokset til at blive en af de førende busoperatører i Tyrkiet. Arda Tur driver en moderne flåde af busser, der er udstyret med aircondition, komfortable sæder og underholdningssystemer ombord. Selskabets ruter dækker større byer i Tyrkiet, samt internationale destinationer i Europa og Mellemøsten. Arda Tur er kendt for sin pålidelige service, overkommelige priser og engagement i passagersikkerhed. Virksomheden tilbyder også online booking og billettjenester, hvilket gør det nemt for passagerer at planlægge deres rejser.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på Arda Tur, FlixBus, Huntur fra Plovdiv til Istanbul
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Plovdiv til Istanbul med bus.
Faciliteter Arda Tur FlixBus Huntur City Lines
wifi Trådløst internet check check cross cross
power_sockets Strømstik check check check check
food_and_drink Mad og drikke check check cross cross
air_con Aircondition check check check check
bicycle Cykel check cross cross cross
luggage Bagage cross check cross cross

Plovdiv til Istanbul CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
26.03kg
Bus
27.89kg
Fly
74.36kg
Bil
59.49kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Plovdiv til Istanbul?
En bus-billet fra Plovdiv til Istanbul er 273,58 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 157,99 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Plovdiv til Istanbul?
Den billigste billet, du kan få fra Plovdiv til Istanbul, er 157,99 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Plovdiv og Istanbul ved bus?
Plovdiv til Istanbul er 371,82 km.
Hvor længe varer bus mellem Plovdiv og Istanbul?
Plovdiv til Istanbul er i gennemsnit 8 t. og 25 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 1 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Plovdiv til Istanbul?
Plovdiv til Istanbul er dækket af 6 operatør(er). Du kan finde på Virail Kâmil Koç, Arda Tur, Panorama Trans, FlixBus, Huntur, VIP Arda Tur, City Lines levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Plovdiv til Istanbul?
Plovdiv til Istanbul har i gennemsnit 17 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Plovdiv til Istanbul?
Den tidligste bus fra Plovdiv til Istanbul afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Plovdiv til Istanbul?
Den seneste bus fra Plovdiv til Istanbul afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Plovdiv til Istanbul?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 157,99 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Plovdiv til Istanbul?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Plovdiv for at gå til Istanbul. Du kan gå fra Plovdiv Central Train Station, og du kan nå frem til Istanbul Airport.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Plovdiv til Istanbul?
Der er i gennemsnit 12 fra Plovdiv at gå til Istanbul.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Plovdiv til Istanbul af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Plovdiv og Istanbul er 5 t. og 1 min..
Er der en direkte bus fra Plovdiv til Istanbul?
Ja, der er en direkte bus mellem Plovdiv og Istanbul.
Hvad er CO2-emissionerne for Plovdiv til Istanbul af bus?
bus-rejsen fra Plovdiv til Istanbul skaber 27.89kg CO2-emissioner.