Bus Tbilisi - Kutaisi priser fra 86,06 kr.

Start fra
86,06 kr.

Tbilisi til Kutaisi af bus

Rejsen fra Tbilisi til Kutaisi by bus er 188,18 km og tager 3 t. og 27 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.00 og den sidste kl 01.20. Det er muligt at rejse fra Tbilisi til Kutaisi med bus for så lidt som 86,06 kr. eller så meget som 103,91 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 86,06 kr..

Laveste pris86,06 kr.
Rejsens varighed3 t. og 27 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris86,06 kr.
Højeste pris103,91 kr.
Første afgang01.00
Sidste afgang01.20
Afstand188,18 km
AfgangTbilisi
AnkomstKutaisi
TransportørerCity Bus Georgia

Bus Billetter fra Tbilisi til Kutaisi

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår det første og sidste busser fra Tbilisi til Kutaisi forlade?Når busserne fra Tbilisi til Kutaisi planlagt?

Den første bus afgår fra Tbilisi på 01.00, mens den sidste blade på 01.20. Turen tager 3 t. og 27 min.. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra Tbilisi er på 01.00, mens den sidste bus er på 01.20. Turen tager i gennemsnit 3 t. og 27 min. men det kan også sidste 3 t. og 10 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Tbilisi til Kutaisi

Billige bus billetter fra Tbilisi til Kutaisi
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Tbilisi til Kutaisi.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Tbilisi til Kutaisi, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Tbilisi til Kutaisi.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Tbilisi til Kutaisi rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 64,94 kr. til 105,85 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 39% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Tbilisi til Kutaisi

De billigste Tbilisi - Kutaisi busbilletter kan findes for så lavt som 38,68 kr., hvis du er heldig, eller 57,09 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 76,24 kr..

Tbilisi til Kutaisi CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
13.17kg
Bus
14.11kg
Fly
37.64kg
Bil
30.11kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Tbilisi til Kutaisi?
En bus-billet fra Tbilisi til Kutaisi er 89,71 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 86,06 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Tbilisi til Kutaisi?
Den billigste billet, du kan få fra Tbilisi til Kutaisi, er 86,06 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Tbilisi og Kutaisi ved bus?
Tbilisi til Kutaisi er 188,18 km.
Hvor længe varer bus mellem Tbilisi og Kutaisi?
Tbilisi til Kutaisi er i gennemsnit 3 t. og 27 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 10 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Tbilisi til Kutaisi?
Tbilisi til Kutaisi har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Tbilisi til Kutaisi?
Den tidligste bus fra Tbilisi til Kutaisi afgår ved 01.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Tbilisi til Kutaisi?
Den seneste bus fra Tbilisi til Kutaisi afgår ved 01.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Tbilisi til Kutaisi?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 86,06 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Tbilisi til Kutaisi?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Tbilisi for at gå til Kutaisi. Du kan gå fra Opposite to Ortachala Central Automobile Station, og du kan nå frem til Silknet - Telecommunication company.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Tbilisi til Kutaisi?
Der er i gennemsnit 5 fra Tbilisi at gå til Kutaisi.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Tbilisi til Kutaisi af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Tbilisi og Kutaisi er 3 t. og 10 min..
Er der en direkte bus fra Tbilisi til Kutaisi?
Ja, der er en direkte bus mellem Tbilisi og Kutaisi.
Hvad er CO2-emissionerne for Tbilisi til Kutaisi af bus?
bus-rejsen fra Tbilisi til Kutaisi skaber 14.11kg CO2-emissioner.