Tog Bergamo - Milano priser fra 38,68 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag 38,68 kr.
I morgen 38,68 kr.
2 dage 38,68 kr.
3 dage 38,68 kr.

Bergamo til Milano af tog

Rejsen fra Bergamo til Milano by tog er 45,52 km og tager 1 t. og 25 min.. Der er 341 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.49 og den sidste kl 23.00. Det er muligt at rejse fra Bergamo til Milano med tog for så lidt som 38,68 kr. eller så meget som 141,33 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 38,68 kr..

Laveste pris38,68 kr.
Rejsens varighed1 t. og 25 min.
Tilslutning pr. dag341
Laveste pris38,68 kr.
Højeste pris141,33 kr.
Første afgang04.49
Sidste afgang23.00
Afstand45,52 km
AfgangBergamo
AnkomstMilano
TransportørerRegionale Veloce, Autobus

Tog Billetter fra Bergamo til Milano

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Bergamo til Milano.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Bergamo til Milano?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Bergamo til Milano fra 38,68 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 66,13 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra Bergamo y til Milano med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Bergamo og Milano.

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Milano med tog?

De tog, der kører mellem Bergamo og Milano tage 1 t. og 25 min.. Det første tog afgår kl 04.49, mens den sidste er ved 23.00 Med de hurtigste forbindelser vil du være i Milano i 0 t. og 37 min., men i gennemsnit tager 1 t. og 25 min.. Den første tog ledes til Milanoy er på 04.49, mens den sidste blade Bergamo på 23.00.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Bergamo til Milano?

De tog til Milano kan efterlade fra Milan Bergamo Airport (BGY),Stazione di Bergamo og ankommer til Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Milan Linate Airport (LIN),Milano Cadorna,Milano, Lambrate,Milano, Sesto San Giovanni,Milano - Porta Garibaldi,Milan - San Donato,Milano Centrale,Milan Bergamo Airport (BGY),Milano, Lampugnano,Milan Rogoredo,MILANO,Rho - Fiera Milano.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Bergamo til Milano

Billige tog billetter fra Bergamo til Milano
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Bergamo til Milano.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Bergamo til Milano, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Bergamo til Milano.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Bergamo til Milano rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 38,75 kr. til 67,39 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 42% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Bergamo til Milano

De billigste Bergamo - Milano togbilletter kan findes for så lavt som 35,11 kr., hvis du er heldig, eller 39,88 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 52,14 kr..

Find den bedste dag at rejse til Milano med tog

Når du rejser til Milano med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Autobus fra Bergamo til Milano
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Bergamo til Milano med train.
Faciliteter Autobus
wifi Trådløst internet check

Bergamo til Milano CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
3.19kg
Bus
3.41kg
Fly
9.1kg
Bil
7.28kg
Hvad er CO2-emissionerne for Bergamo til Milano med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Bergamo og Milano er 3.19kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Bergamo og Milano? Ved at tage toget mellem Bergamo og Milano sparer du 5.91kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.22kg i forhold til bussen og 4.09kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Bergamo til Milano?
En tog-billet fra Bergamo til Milano er 66,13 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 38,68 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Bergamo til Milano?
Den billigste billet, du kan få fra Bergamo til Milano, er 38,68 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Bergamo og Milano ved tog?
Bergamo til Milano er 45,52 km.
Hvor længe varer tog mellem Bergamo og Milano?
Bergamo til Milano er i gennemsnit 1 t. og 25 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 37 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Bergamo til Milano?
Bergamo til Milano er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail Regionale Veloce, Autobus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Bergamo til Milano?
Bergamo til Milano har i gennemsnit 341 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Bergamo til Milano?
Den tidligste tog fra Bergamo til Milano afgår ved 04.49. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Bergamo til Milano?
Den seneste tog fra Bergamo til Milano afgår ved 23.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Bergamo til Milano?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 38,68 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Bergamo til Milano?
Der er i gennemsnit 49 fra Bergamo at gå til Milano.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Bergamo til Milano af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Bergamo og Milano er 0 t. og 37 min..
Er der en direkte tog fra Bergamo til Milano?
Ja, der er en direkte tog mellem Bergamo og Milano.
Hvad er CO2-emissionerne for Bergamo til Milano af tog?
tog-rejsen fra Bergamo til Milano skaber 3.19kg CO2-emissioner.