Tog Firenze - Arezzo priser fra 11,90 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
11,90 kr.

Firenze til Arezzo af tog

Rejsen fra Firenze til Arezzo by tog er 60,89 km og tager 1 t. og 23 min.. Der er 137 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.20 og den sidste kl 23.24. Det er muligt at rejse fra Firenze til Arezzo med tog for så lidt som 11,90 kr. eller så meget som 152,48 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 11,90 kr..

Laveste pris11,90 kr.
Rejsens varighed1 t. og 23 min.
Tilslutning pr. dag137
Laveste pris11,90 kr.
Højeste pris152,48 kr.
Første afgang04.20
Sidste afgang23.24
Afstand60,89 km
AfgangFirenze
AnkomstArezzo
TransportørerRegionale Veloce, DB - Intercity

Tog Billetter fra Florence til Arezzo, Tuscany

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Firenze til Arezzo på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Firenze til Arezzo?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra Firenze til Arezzo fra 11,90 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 72,00 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Firenze til Arezzo?

For at komme til Arezzo med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid tager det fra Firenze til Arezzo og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Firenze og Arezzo tage 1 t. og 23 min.. Det første tog afgår kl 04.20, mens den sidste er ved 23.24 Mens det første tog til Arezzo blade på 04.20, er den sidste planlagt til 23.24. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 1 t. og 23 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Arezzo i 0 t. og 27 min..

I hvilke stationer kan du tage toget til Arezzo og hvor vil du ankommer?

Togene til Arezzo forlade Firenze fra Florence Cascine,Firenze Campo Di Marte,Florence - Rifredi,Florence Santa Maria Novella,Firenze S. Marco Vecchio,Scandicci, Villa Constanza,Florence, Florence (Piazzale Montelungo) og ankommer i PUGLIA CECILIANO,Via Chiari,AREZZO.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Florence til Arezzo, Tuscany

Billige tog billetter fra Firenze til Arezzo
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Firenze til Arezzo.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Firenze til Arezzo, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Firenze til Arezzo.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Florence til Arezzo, Tuscany rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 11,90 kr. til 73,64 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 84% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Firenze til Arezzo

De billigste Firenze - Arezzo togbilletter kan findes for så lavt som 40,02 kr., hvis du er heldig, eller 61,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 69,25 kr..

Find den bedste dag at rejse til Arezzo med tog

Når du rejser til Arezzo med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Firenze til Arezzo

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Firenze til Arezzo.

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på DB - Intercity, Frecciarossa fra Firenze til Arezzo
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Firenze til Arezzo med train.
Faciliteter DB - Intercity Frecciarossa
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Mad og drikke check check
quiet_zone Stille zone cross check
accessibility Tilgængelighed cross check
air_con Aircondition cross check
bicycle Cykel cross check
sleeper_couchette Sovende cross check

Firenze til Arezzo CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.26kg
Bus
4.57kg
Fly
12.18kg
Bil
9.74kg
Hvad er CO2-emissionerne for Firenze til Arezzo med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Firenze og Arezzo er 4.26kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Firenze og Arezzo? Ved at tage toget mellem Firenze og Arezzo sparer du 7.92kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.31kg i forhold til bussen og 5.48kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Firenze til Arezzo?
En tog-billet fra Firenze til Arezzo er 72,00 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 11,90 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Firenze til Arezzo?
Den billigste billet, du kan få fra Firenze til Arezzo, er 11,90 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Firenze og Arezzo ved tog?
Firenze til Arezzo er 60,89 km.
Hvor længe varer tog mellem Firenze og Arezzo?
Firenze til Arezzo er i gennemsnit 1 t. og 23 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 27 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Firenze til Arezzo?
Firenze til Arezzo er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Regionale Veloce, DB - Intercity, Frecciarossa levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Firenze til Arezzo?
Firenze til Arezzo har i gennemsnit 137 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Firenze til Arezzo?
Den tidligste tog fra Firenze til Arezzo afgår ved 04.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Firenze til Arezzo?
Den seneste tog fra Firenze til Arezzo afgår ved 23.24. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Firenze til Arezzo?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 11,90 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Firenze til Arezzo?
Der er i gennemsnit 79 fra Firenze at gå til Arezzo.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Firenze til Arezzo af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Firenze og Arezzo er 0 t. og 27 min..
Er der en direkte tog fra Firenze til Arezzo?
Ja, der er en direkte tog mellem Firenze og Arezzo.
Hvad er CO2-emissionerne for Firenze til Arezzo af tog?
tog-rejsen fra Firenze til Arezzo skaber 4.26kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Firenze

Populære ruter

Weekendudflugter fra Firenze

Internationale ruter fra Firenze og nærliggende områder

Andre destinationer fra Firenze

Hovedruter til Arezzo

Andre populære ruter