Tog Pisa - Firenze priser fra 60,25 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
60,25 kr.

Pisa til Firenze af tog

Rejsen fra Pisa til Firenze by tog er 68,87 km og tager 1 t. og 13 min.. Der er 40 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.15 og den sidste kl 20.56. Det er muligt at rejse fra Pisa til Firenze med tog for så lidt som 60,25 kr. eller så meget som 204,55 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 60,25 kr..

Laveste pris60,25 kr.
Rejsens varighed1 t. og 13 min.
Tilslutning pr. dag40
Laveste pris60,25 kr.
Højeste pris204,55 kr.
Første afgang04.15
Sidste afgang20.56
Afstand68,87 km
AfgangPisa
AnkomstFirenze
TransportørerDB - Intercity, FrecciabiancaMere

Tog Billetter fra Pisa til Florence

Afgangsdato
lørdag den 20. apr. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Pisa til Firenze på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Firenze. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Pisa til Firenze, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Pisa til Firenze?

I gennemsnit tog billetter fra Pisa til Firenze omkostninger 75,94 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 60,25 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Pisa til Firenze med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Pisa -. Firenze

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Firenze med tog?

Det vil tage dig 1 t. og 13 min. at nå Firenze. Den tidligste Toget kører Pisa på 04.15, mens den sidste blade på 20.56. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t. og 13 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Firenze i 0 t. og 49 min.. Det første tog kører fra Pisa på 04.15, mens den sidste blade på 20.56.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Pisa og Firenze?

Togene til Firenze forlade Pisa fra Pisa Airport,Pisa (Pietrasantina car park),Pisa Aeroporto og ankommer i Florence, Florence (Piazzale Montelungo),Firenze S. Marco Vecchio,Florence Santa Maria Novella,Scandicci, Villa Constanza,Firenze Campo Di Marte,Florence - Rifredi,Florence Cascine.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Pisa til Florence

Billige tog billetter fra Pisa til Firenze
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Pisa til Firenze.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Pisa til Firenze, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Pisa til Firenze.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Pisa til Florence rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 65,46 kr. til 66,35 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 1% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Pisa til Firenze

De billigste Pisa - Firenze togbilletter kan findes for så lavt som 66,13 kr., hvis du er heldig, eller 69,96 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 76,69 kr..

Find den bedste dag at rejse til Firenze med tog

Når du rejser til Firenze med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Frecciabianca, der drives af Trenitalia, Italiens nationale jernbaneselskab, er en højhastighedstogforbindelse, der forbinder fremtrædende byer og byer i Italien, såsom Milano, Venedig, Bologna, Firenze, Rom og Lecce. Frecciabianca-tog kører med en tophastighed på 200 km/t og giver passagererne første- og andenklasses siddepladser. Denne service tilhører Frecciarossa-familien af højhastighedstog i Italien.

Frecciargento er en højhastighedstogtjeneste, der drives af Trenitalia, det nationale jernbaneselskab i Italien. Navnet "Frecciargento" betyder "sølvpil" på italiensk, og togene er kendt for deres slanke, moderne design og høje hastigheder. Frecciargento-tog kører på højhastighedslinjer og konventionelle linjer, der forbinder større byer på tværs af Italien, herunder Rom, Verona, Milano, Venedig, Firenze og Napoli. Frecciargento er en af flere højhastighedstogtjenester, der tilbydes af Trenitalia, herunder Frecciarossa og Frecciabianca.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Pisa til Firenze

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som Frecciabianca, Frecciargento og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Pisa til Firenze.

Second Class

I Frecciabiancas anden klasse vil du nyde din rejse med justerbare sæder arrangeret i rækker af fire (2+2), foldbare borde, læselamper og rigelig bagageplads. Hvis du bliver sulten under din rejse, så glem ikke at snuppe en bid fra FrecciaBistrò cafe-baren!
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

På Frecciabiancas First Class finder du sæder, der er mere rummelige sammenlignet med anden klasse. Plus, du kan forkæle dig selv lige fra starten af din rejse med en velkomstdrink, snack og aviser.
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

I Frecciargentos standardklasse kan du bruge tid på FRECCE-portalen, nyde en behagelig rejse i justerbare sæder, oplade dine enheder ved hjælp af stikkontakter og smage lækker mad og drikkevarer i FrecciaBistrò-baren.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I Frecciargentos First Class vil du nyde alle de bekvemmeligheder, der findes i Second Class plus mere rummelige og komfortable sæder. Derudover vil du blive behandlet med gratis snacks og en lille velkomstdrink af enten kaffe eller prosecco.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
I øjeblikket har Frecciabianca-tog ikke en underholdningsportal ombord. Men du kan bruge dine egne data.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hvert sæde kommer med sin stikkontakt for at holde dine enheder opladet.
luggage Bagage open icon close icon
På Frecciabianca-tog vil du ikke møde nogen begrænsninger på mængden af bagage, du kan medbringe om bord. Du kan nemt opbevare små tasker og genstande i overhead-reoler eller under dit sæde, mens større kufferter kan placeres i bagagehylderne, der er placeret i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Særlig assistance er et opkald væk for dem, der har brug for det. Ring til det gratis 800 90 60 60 fra italienske fastnettelefoner eller det internationale nummer +3902323232 fra enhver telefon, også fra udlandet.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Du kan besøge FrecciaBistrò café-bar for et udvalg af snacks og måltider. Derudover kan du nemt bestille fra dit sæde gennem Portale FRECCE-portalen. Det er også en mulighed at medbringe egne forfriskninger.
air_con Aircondition open icon close icon
Uanset vejret udenfor, forbliv behageligt køligt med indbygget aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
Foldecykler er tilladt som håndbagage, mens ikke-foldbare cykler skal skilles ad og placeres i rejsekufferter, der vises til konduktøren eller perronpersonalet, før de går ombord, og stuves i en bestemt del af toget.
wifi Trådløst internet open icon close icon
På Frecciargento-tog er der gratis WiFi. Brug deres Portale FRECCE-tjeneste til at se film, tv og følge med i nyheder. Det giver også rejseopdateringer og yderligere bookingmuligheder.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hvert sæde kommer med sin stikkontakt for at holde dine enheder opladet.
luggage Bagage open icon close icon
På Frecciargento-tog vil du ikke møde nogen begrænsninger på mængden af bagage, du kan medbringe om bord. Du kan nemt opbevare små tasker og genstande i overhead-reoler eller under dit sæde, mens større kufferter kan placeres i bagagehylderne, der er placeret i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Særlig assistance er et opkald væk for dem, der har brug for det. Ring til det gratis 800 90 60 60 fra italienske fastnettelefoner eller det internationale nummer +3902323232 fra enhver telefon, også fra udlandet.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På Frecciargento-tog tilbyder café-baren FrecciaBistrò snacks, måltider og drikkevarer. Brug Portale FRECCE-portalen for nem bestilling på sædet eller henvend dig til personalet. Førsteklasses rejsende nyder gratis vand, kaffe og snacks.
air_con Aircondition open icon close icon
Uanset vejret udenfor, forbliv behageligt køligt med indbygget aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
Foldecykler er tilladt som håndbagage, mens ikke-foldbare cykler skal skilles ad og placeres i rejsekufferter, der vises til konduktøren eller perronpersonalet, før de går ombord, og stuves i en bestemt del af toget.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på DB - Intercity, Frecciabianca, Frecciargento fra Pisa til Firenze
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Pisa til Firenze med train.
Faciliteter DB - Intercity Frecciabianca Frecciargento
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check
quiet_zone Stille zone cross check check
accessibility Tilgængelighed cross check check
air_con Aircondition cross check check
bicycle Cykel cross check check
sleeper_couchette Sovende cross check check

Pisa til Firenze CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
4.82kg
Bus
5.17kg
Fly
13.77kg
Bil
11.02kg
Hvad er CO2-emissionerne for Pisa til Firenze med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Pisa og Firenze er 4.82kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Pisa og Firenze? Ved at tage toget mellem Pisa og Firenze sparer du 8.95kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.35kg i forhold til bussen og 6.2kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Pisa til Firenze?
En tog-billet fra Pisa til Firenze er 75,94 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 60,25 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Pisa til Firenze?
Den billigste billet, du kan få fra Pisa til Firenze, er 60,25 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Pisa og Firenze ved tog?
Pisa til Firenze er 68,87 km.
Hvor længe varer tog mellem Pisa og Firenze?
Pisa til Firenze er i gennemsnit 1 t. og 13 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 49 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Pisa til Firenze?
Pisa til Firenze er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Intercity, Frecciabianca, Regionale Veloce, Frecciargento, People Mover levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Pisa til Firenze?
Pisa til Firenze har i gennemsnit 40 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Pisa til Firenze?
Den tidligste tog fra Pisa til Firenze afgår ved 04.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Pisa til Firenze?
Den seneste tog fra Pisa til Firenze afgår ved 20.56. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Pisa til Firenze?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 60,25 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Pisa til Firenze?
Der er i gennemsnit 37 fra Pisa at gå til Firenze.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Pisa til Firenze af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Pisa og Firenze er 0 t. og 49 min..
Er der en direkte tog fra Pisa til Firenze?
Ja, der er en direkte tog mellem Pisa og Firenze.
Hvad er CO2-emissionerne for Pisa til Firenze af tog?
tog-rejsen fra Pisa til Firenze skaber 4.82kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Pisa

Populære ruter

Weekendudflugter fra Pisa

Internationale ruter fra Pisa og nærliggende områder

Andre destinationer fra Pisa

Hovedruter til Firenze

Relaterede ruter

Andre populære ruter