Tog Catania - Palermo priser fra 121,99 kr.

Start fra
121,99 kr.

Catania til Palermo af tog

Rejsen fra Catania til Palermo by tog er 166,58 km og tager 4 t. og 26 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.09 og den sidste kl 17.19. Det er muligt at rejse fra Catania til Palermo med tog for så lidt som 121,99 kr. eller så meget som 261,83 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 121,99 kr..

Laveste pris121,99 kr.
Rejsens varighed4 t. og 26 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris121,99 kr.
Højeste pris261,83 kr.
Første afgang04.09
Sidste afgang17.19
Afstand166,58 km
AfgangCatania
AnkomstPalermo
TransportørerRegionale Veloce, Autobus

Tog Billetter fra Catania til Palermo

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Catania til Palermo.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Catania til Palermo i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Catania til Palermo?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Catania til Palermo er af 145,57 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Catania til Palermo kan være omkring 121,99 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Catania til Palermo med tog?

For at komme til Palermo med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Catania til Palermo planlagt?

Det første tog til Palermo blade på 04.09, mens den sidste på 17.19. For at komme fra Catania til Palermo med tog, skal du 4 t. og 26 min.. I gennemsnit tager det 4 t. og 26 min. at komme til Palermo med tog, men du bliver nødt 3 t. og 31 min. med de hurtigste tog. Den første er tilgængelig på :04.09, mens den sidste blade :Catania på 17.19.

I hvilke stationer kan du tage toget til Palermo og hvor vil du ankommer?

Togene kører Catania fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Catania til Palermo

Billige tog billetter fra Catania til Palermo
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Catania til Palermo.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Catania til Palermo, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Catania til Palermo.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Catania til Palermo rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 121,99 kr. til 148,69 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 18% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Catania til Palermo

De billigste Catania - Palermo togbilletter kan findes for så lavt som 104,51 kr., hvis du er heldig, eller 116,64 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 124,44 kr..

Find den bedste dag at rejse til Palermo med tog

Når du rejser til Palermo med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Autobus, DB - Intercity fra Catania til Palermo
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Catania til Palermo med train.
Faciliteter Autobus DB - Intercity
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik cross check
luggage Bagage cross check
food_and_drink Mad og drikke cross check

Catania til Palermo CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
11.66kg
Bus
12.49kg
Fly
33.32kg
Bil
26.65kg
Hvad er CO2-emissionerne for Catania til Palermo med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Catania og Palermo er 11.66kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Catania og Palermo? Ved at tage toget mellem Catania og Palermo sparer du 21.66kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.83kg i forhold til bussen og 14.99kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Catania til Palermo?
En tog-billet fra Catania til Palermo er 145,57 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 121,99 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Catania til Palermo?
Den billigste billet, du kan få fra Catania til Palermo, er 121,99 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Catania og Palermo ved tog?
Catania til Palermo er 166,58 km.
Hvor længe varer tog mellem Catania og Palermo?
Catania til Palermo er i gennemsnit 4 t. og 26 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 31 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Catania til Palermo?
Catania til Palermo er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail Regionale Veloce, Autobus, DB - Intercity levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Catania til Palermo?
Catania til Palermo har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Catania til Palermo?
Den tidligste tog fra Catania til Palermo afgår ved 04.09. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Catania til Palermo?
Den seneste tog fra Catania til Palermo afgår ved 17.19. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Catania til Palermo?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 121,99 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Catania til Palermo?
Der er 3 station(er), som du kan afvige fra Catania for at gå til Palermo. Du kan gå fra Bicocca, Catania Centrale, Catania Ognina, og du kan nå frem til Palermo Autostazione, Palermo Centrale.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Catania til Palermo af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Catania og Palermo er 3 t. og 31 min..
Er der en direkte tog fra Catania til Palermo?
Ja, der er en direkte tog mellem Catania og Palermo.
Hvad er CO2-emissionerne for Catania til Palermo af tog?
tog-rejsen fra Catania til Palermo skaber 11.66kg CO2-emissioner.