Tog Alicante - Valencia priser fra 75,57 kr.

Start fra
75,57 kr.

Alicante til Valencia af tog

Rejsen fra Alicante til Valencia by tog er 125,51 km og tager 2 t. og 12 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.55 og den sidste kl 19.30. Det er muligt at rejse fra Alicante til Valencia med tog for så lidt som 75,57 kr. eller så meget som 425,84 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 75,57 kr..

Laveste pris75,57 kr.
Rejsens varighed2 t. og 12 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris75,57 kr.
Højeste pris425,84 kr.
Første afgang06.55
Sidste afgang19.30
Afstand125,51 km
AfgangAlicante
AnkomstValencia
TransportørerRenfe - Media Distancia, Renfe - IntercityMere

Tog Billetter fra Alicante til Valencia

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

De bedste tilbud til dit tog fra Alicante til Valencia på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Alicante til Valencia i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er de togbilletter fra Alicante til Valencia?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Alicante til Valencia til 75,57 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Valencia omkostninger i gennemsnit 197,78 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Alicante til Valencia med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Alicante -. Valencia

Hvad tid gøre togene til Valencia orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 2 t. og 12 min. at nå Valencia. Den tidligste Toget kører Alicante på 06.55, mens den sidste blade på 19.30. Mens det første tog til Valencia blade på 06.55, er den sidste planlagt til 19.30. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 2 t. og 12 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Valencia i 1 t. og 55 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Alicante og Valencia?

Togene kører Alicante fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Alicante til Valencia

Billige tog billetter fra Alicante til Valencia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Alicante til Valencia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Alicante til Valencia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Alicante til Valencia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Alicante til Valencia rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 94,62 kr. til 134,71 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 30% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Alicante til Valencia

De billigste Alicante - Valencia togbilletter kan findes for så lavt som 138,35 kr., hvis du er heldig, eller 214,18 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 414,16 kr..

Find den bedste dag at rejse til Valencia med tog

Når du rejser til Valencia med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Alicante til Valencia CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
8.79kg
Bus
9.41kg
Fly
25.1kg
Bil
20.08kg
Hvad er CO2-emissionerne for Alicante til Valencia med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Alicante og Valencia er 8.79kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Alicante og Valencia? Ved at tage toget mellem Alicante og Valencia sparer du 16.31kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.62kg i forhold til bussen og 11.29kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Alicante til Valencia?
En tog-billet fra Alicante til Valencia er 197,78 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 75,57 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Alicante til Valencia?
Den billigste billet, du kan få fra Alicante til Valencia, er 75,57 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Alicante og Valencia ved tog?
Alicante til Valencia er 125,51 km.
Hvor længe varer tog mellem Alicante og Valencia?
Alicante til Valencia er i gennemsnit 2 t. og 12 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 55 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Alicante til Valencia?
Alicante til Valencia er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail Renfe - Media Distancia, Renfe - Intercity, Renfe REGIONAL, Euromed levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Alicante til Valencia?
Alicante til Valencia har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Alicante til Valencia?
Den tidligste tog fra Alicante til Valencia afgår ved 06.55. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Alicante til Valencia?
Den seneste tog fra Alicante til Valencia afgår ved 19.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Alicante til Valencia?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 75,57 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Alicante til Valencia?
Der er 4 station(er), som du kan afvige fra Alicante for at gå til Valencia. Du kan gå fra Alicante Estación de Autobuses, Alicante San Gabriel, Alicante Aeropuerto, Alicante-Terminal, og du kan nå frem til Valencia Joaquín Sorolla, Valencia Estació d'autobusos, Valencia Airport, Valencia-Estacio Del Nord.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Alicante til Valencia?
Der er i gennemsnit 8 fra Alicante at gå til Valencia.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Alicante til Valencia af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Alicante og Valencia er 1 t. og 55 min..
Er der en direkte tog fra Alicante til Valencia?
Ja, der er en direkte tog mellem Alicante og Valencia.
Hvad er CO2-emissionerne for Alicante til Valencia af tog?
tog-rejsen fra Alicante til Valencia skaber 8.79kg CO2-emissioner.