Tog Flensborg - München priser fra 564,57 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

Flensborg til München af tog

Rejsen fra Flensborg til München by tog er 754,52 km og tager 8 t. og 46 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.15 og den sidste kl 19.15. Det er muligt at rejse fra Flensborg til München med tog for så lidt som 564,57 kr. eller så meget som 2.833,99 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 564,57 kr..

Laveste pris564,57 kr.
Rejsens varighed8 t. og 46 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris564,57 kr.
Højeste pris2.833,99 kr.
Første afgang00.15
Sidste afgang19.15
Afstand754,52 km
AfgangFlensborg
AnkomstMünchen
TransportørerEuroCity, DB - Regional Express

Tog Billetter fra Flensborg til München

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Med virail de billigste togbilletter fra Flensborg til München.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Flensborg til München?

I gennemsnit tog billetter fra Flensborg til München omkostninger 1.118,94 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 564,57 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Flensborg til München?

For at komme til München med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvad tid gøre togene til München orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til München blade på 00.15, mens den sidste på 19.15. For at komme fra Flensborg til München med tog, skal du 8 t. og 46 min.. Mens det første tog til München blade på 00.15, er den sidste planlagt til 19.15. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 8 t. og 46 min., men de hurtigste tog kan få dig til at München i 7 t. og 26 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Flensborg til München?

Togene til München forlade Flensborg fra Heideweg, Flensburg,Handewitt-Scandinavian Park,ZOB, Flensburg,Exe, Flensburg og ankommer i Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Hopfenstraße, München.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Flensborg til München

Billige tog billetter fra Flensborg til München
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Flensborg til München.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Flensborg til München, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Flensborg til München.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Flensborg til München rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Flensborg til München

De billigste Flensborg - München togbilletter kan findes for så lavt som 283,18 kr., hvis du er heldig, eller 647,25 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.082,27 kr..

Find den bedste dag at rejse til München med tog

Når du rejser til München med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Billettyper og faciliteter fra Flensborg til München

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity tilbyder, når du rejser fra Flensborg til München.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
Tjenester ombord på EuroCity, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) fra Flensborg til München
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Flensborg til München med train.
Faciliteter EuroCity DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Stille zone check check check
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check cross check
accessibility Tilgængelighed check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check
air_con Aircondition check check check
bicycle Cykel check check check
sleeper_couchette Sovende check check check

Flensborg til München CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
52.82kg
Bus
56.59kg
Fly
150.9kg
Bil
120.72kg
Hvad er CO2-emissionerne for Flensborg til München med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Flensborg og München er 52.82kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Flensborg og München? Ved at tage toget mellem Flensborg og München sparer du 98.08kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 3.77kg i forhold til bussen og 67.9kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Flensborg til München?
En tog-billet fra Flensborg til München er 1.118,94 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 564,57 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Flensborg til München?
Den billigste billet, du kan få fra Flensborg til München, er 564,57 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Flensborg og München ved tog?
Flensborg til München er 754,52 km.
Hvor længe varer tog mellem Flensborg og München?
Flensborg til München er i gennemsnit 8 t. og 46 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 7 t. og 26 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Flensborg til München?
Flensborg til München er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail EuroCity, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Flensborg til München?
Flensborg til München har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Flensborg til München?
Den tidligste tog fra Flensborg til München afgår ved 00.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Flensborg til München?
Den seneste tog fra Flensborg til München afgår ved 19.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Flensborg til München?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 564,57 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Flensborg til München af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Flensborg og München er 7 t. og 26 min..
Er der en direkte tog fra Flensborg til München?
Ja, der er en direkte tog mellem Flensborg og München.
Hvad er CO2-emissionerne for Flensborg til München af tog?
tog-rejsen fra Flensborg til München skaber 52.82kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Flensborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Flensborg

Internationale ruter fra Flensborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Flensborg

Hovedruter til München

Relaterede ruter

Andre populære ruter