Find et tog fra Hobro til Holbæk

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hobro til Holbæk af tog

Rejsen fra Hobro til Holbæk by tog er 157,97 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Hobro til Holbæk med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand157,97 km
AfgangHobro
AnkomstHolbæk
Billige tog billetter fra Hobro til Holbæk
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hobro til Holbæk.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hobro til Holbæk, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hobro til Holbæk.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Hobro til Holbæk CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
11.06kg
Bus
11.85kg
Fly
31.59kg
Bil
25.28kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hobro til Holbæk med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hobro og Holbæk er 11.06kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hobro og Holbæk? Ved at tage toget mellem Hobro og Holbæk sparer du 20.53kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.79kg i forhold til bussen og 14.22kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hobro og Holbæk ved tog?
Hobro til Holbæk er 157,97 km.
Er der en direkte tog fra Hobro til Holbæk?
Ja, der er en direkte tog mellem Hobro og Holbæk.
Hvad er CO2-emissionerne for Hobro til Holbæk af tog?
tog-rejsen fra Hobro til Holbæk skaber 11.06kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hobro

Populære ruter

Internationale ruter fra Hobro og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hobro

Hovedruter til Holbæk

Relaterede ruter

Andre populære ruter