Find et tog fra Hobro til Fredericia

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hobro til Fredericia af tog

Rejsen fra Hobro til Fredericia by tog er 119,96 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Hobro til Fredericia med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand119,96 km
AfgangHobro
AnkomstFredericia
Billige tog billetter fra Hobro til Fredericia
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hobro til Fredericia.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hobro til Fredericia, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hobro til Fredericia.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Hobro til Fredericia CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
8.4kg
Bus
9kg
Fly
23.99kg
Bil
19.19kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hobro til Fredericia med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hobro og Fredericia er 8.4kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hobro og Fredericia? Ved at tage toget mellem Hobro og Fredericia sparer du 15.59kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.6kg i forhold til bussen og 10.79kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hobro og Fredericia ved tog?
Hobro til Fredericia er 119,96 km.
Er der en direkte tog fra Hobro til Fredericia?
Ja, der er en direkte tog mellem Hobro og Fredericia.
Hvad er CO2-emissionerne for Hobro til Fredericia af tog?
tog-rejsen fra Hobro til Fredericia skaber 8.4kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hobro

Populære ruter

Internationale ruter fra Hobro og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hobro

Hovedruter til Fredericia

Relaterede ruter

Andre populære ruter