Find et tog fra Hobro til Næstved

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hobro til Næstved af tog

Rejsen fra Hobro til Næstved by tog er 199,59 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Hobro til Næstved med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand199,59 km
AfgangHobro
AnkomstNæstved
Billige tog billetter fra Hobro til Næstved
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hobro til Næstved.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hobro til Næstved, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hobro til Næstved.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Hobro til Næstved CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
13.97kg
Bus
14.97kg
Fly
39.92kg
Bil
31.93kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hobro til Næstved med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hobro og Næstved er 13.97kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hobro og Næstved? Ved at tage toget mellem Hobro og Næstved sparer du 25.95kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1kg i forhold til bussen og 17.96kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Hobro og Næstved ved tog?
Hobro til Næstved er 199,59 km.
Er der en direkte tog fra Hobro til Næstved?
Ja, der er en direkte tog mellem Hobro og Næstved.
Hvad er CO2-emissionerne for Hobro til Næstved af tog?
tog-rejsen fra Hobro til Næstved skaber 13.97kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hobro

Populære ruter

Internationale ruter fra Hobro og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hobro

Hovedruter til Næstved

Relaterede ruter

Andre populære ruter