Find et tog fra Nykøbing Falster til Randers

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Nykøbing Falster til Randers af tog

Rejsen fra Nykøbing Falster til Randers by tog er 220,92 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Nykøbing Falster til Randers med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand220,92 km
AfgangNykøbing Falster
AnkomstRanders
Billige tog billetter fra Nykøbing Falster til Randers
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Nykøbing Falster til Randers.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Nykøbing Falster til Randers, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Nykøbing Falster til Randers.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Nykøbing Falster til Randers CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.46kg
Bus
16.57kg
Fly
44.18kg
Bil
35.35kg
Hvad er CO2-emissionerne for Nykøbing Falster til Randers med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Nykøbing Falster og Randers er 15.46kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Nykøbing Falster og Randers? Ved at tage toget mellem Nykøbing Falster og Randers sparer du 28.72kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.11kg i forhold til bussen og 19.89kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Nykøbing Falster og Randers ved tog?
Nykøbing Falster til Randers er 220,92 km.
Er der en direkte tog fra Nykøbing Falster til Randers?
Ja, der er en direkte tog mellem Nykøbing Falster og Randers.
Hvad er CO2-emissionerne for Nykøbing Falster til Randers af tog?
tog-rejsen fra Nykøbing Falster til Randers skaber 15.46kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Nykøbing Falster

Populære ruter

Weekendudflugter fra Nykøbing Falster

Internationale ruter fra Nykøbing Falster og nærliggende områder

Andre destinationer fra Nykøbing Falster

Hovedruter til Randers

Relaterede ruter

Andre populære ruter