Find et tog fra Vemb til Korsør

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Vemb til Korsør af tog

Rejsen fra Vemb til Korsør by tog er 208,21 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Vemb til Korsør med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand208,21 km
AfgangVemb
AnkomstKorsør
Billige tog billetter fra Vemb til Korsør
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Vemb til Korsør.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Vemb til Korsør, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Vemb til Korsør.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vemb til Korsør CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.57kg
Bus
15.62kg
Fly
41.64kg
Bil
33.31kg
Hvad er CO2-emissionerne for Vemb til Korsør med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Vemb og Korsør er 14.57kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Vemb og Korsør? Ved at tage toget mellem Vemb og Korsør sparer du 27.07kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.05kg i forhold til bussen og 18.74kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Vemb og Korsør ved tog?
Vemb til Korsør er 208,21 km.
Er der en direkte tog fra Vemb til Korsør?
Ja, der er en direkte tog mellem Vemb og Korsør.
Hvad er CO2-emissionerne for Vemb til Korsør af tog?
tog-rejsen fra Vemb til Korsør skaber 14.57kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Vemb

Populære ruter

Internationale ruter fra Vemb og nærliggende områder

Andre destinationer fra Vemb

Hovedruter til Korsør

Andre populære ruter