Find et tog fra Vemb til Nykøbing Sjælland

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Vemb til Nykøbing Sjælland af tog

Rejsen fra Vemb til Nykøbing Sjælland by tog er 211,93 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Vemb til Nykøbing Sjælland med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand211,93 km
AfgangVemb
AnkomstNykøbing Sjælland
Billige tog billetter fra Vemb til Nykøbing Sjælland
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Vemb til Nykøbing Sjælland.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Vemb til Nykøbing Sjælland, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Vemb til Nykøbing Sjælland.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vemb til Nykøbing Sjælland CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.83kg
Bus
15.89kg
Fly
42.39kg
Bil
33.91kg
Hvad er CO2-emissionerne for Vemb til Nykøbing Sjælland med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Vemb og Nykøbing Sjælland er 14.83kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Vemb og Nykøbing Sjælland? Ved at tage toget mellem Vemb og Nykøbing Sjælland sparer du 27.56kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.06kg i forhold til bussen og 19.08kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Vemb og Nykøbing Sjælland ved tog?
Vemb til Nykøbing Sjælland er 211,93 km.
Er der en direkte tog fra Vemb til Nykøbing Sjælland?
Ja, der er en direkte tog mellem Vemb og Nykøbing Sjælland.
Hvad er CO2-emissionerne for Vemb til Nykøbing Sjælland af tog?
tog-rejsen fra Vemb til Nykøbing Sjælland skaber 14.83kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Vemb

Populære ruter

Internationale ruter fra Vemb og nærliggende områder

Andre destinationer fra Vemb

Hovedruter til Nykøbing Sjælland

Relaterede ruter

Andre populære ruter